Fagmøbler Norge søker Markedssjef

Vi søker nå etter Markedssjef til arbeidet med å videreutvikle Fagmøbler i tradisjonelle- og digitale markedsføringsflater.

Bilde

Vi ser etter deg som både er systematisk og strukturert i ditt arbeid, med gode lederegenskaper- og holdninger. Det er en klar fordel om du i tillegg deler vår lidenskap for møbler- og interiør, og at du har øye for visuell utforming og godt grafisk arbeid.

Hos oss får du jobbe med en blanding av unge og erfarne - menn og kvinner, noe som skaper et godt arbeidsmiljø. Vårt hovedkontor er lokalisert på Sandane - i vakre Nordfjord. Her sitter vi i nyoppussede- og funksjonelle kontorlokaler midt i sentrum. For den rette kandidaten vil det være mulighet for tilknytning til vår virksomhet i Stavanger eller i Oslo, men det forventes at markedssjef også er tilstede på hovedkontoret - i slike tilfeller må det påregnes reisevirksomhet.

Som markedssjef vil du ha ansvaret for overordnet drift- og utvikling av markedsavdelingen. I tillegg til å ha ansvar for 5 medarbeidere internt, vil du jobbe tett sammen med flere fagmiljøer vi har tilknyttet oss eksternt. Det vil være viktig for markedssjef å kartlegge og videreutvikle potensialet for samspill- og kapasitet innad i avdelingen, så vel som i kombinasjon med eksterne bidragsytere.

Vi har fokus på merkevarebygging via digital markedsføring og videreutvikling av digitale kanaler- og kommunikasjon - i kampen om kundene i en konkurransepreget bransje. Du vil få jobbe tett på alt som omhandler både fysisk og digital markedsføring - fagfelter i stadig utvikling. Markedssjef vil ha overordnet ansvar for planlegging- og implementering av nye digitale markedsføringstrategier i dagens markedsdrift, samt økonomisk ansvar for at markedsbudsjettet forvaltes på en hensiktsmessig måte.

Stillingen som markedssjef inngår i selskapets ledergruppe. Det forventes at man involverer seg i selskapets totale drift, tar initiativ på selskapsnivå, og bidrar til prosesser og oppgaver - selv om det ikke naturlig hører inn under det primære fagfeltet. 


Bli en del av Fagmøbler
- Hva kan du forvente deg?

  • Stillingen som markedssjef byr på arbeidsoppgaver innen fagfeltet som må sies å være i særstilling i regionen - men også i bransjesammenheng
  • En sjelden mulighet til å jobbe med videreutvikling av markedskonsepter hos et av Norges ledende aktører innen møbel- og interiørbransjen
  • Mulighet til sette ditt preg på Fagmøbler sitt markedsuttrykk
  • Du vil få ansvar for å sette spennende markedsstrategier og planer om til drift
  • En god onboardingprosess for å sikre dine forutsetninger til å lykkes i jobben
  • Tilgang til strukturerte arbeidsverktøy og bruk av effektive systemer i arbeidshverdagen
  • Mulighet for faglig utvikling og kompetanseheving gjennom kursing
  • Konkurransedyktige vilkår knyttet til pensjon- og forsikringsordninger

Om dette høres interessant ut vil vi oppfordre deg til å søke.
Informasjon vedrørende søknad blir håndtert konfidensielt.
Aktuelle kandidater blir kontaktet for intervju fortløpende.

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte rekrutterer Daniel Dvergsdal på tlf: 400 21 564
eller e-post Daniel.Dvergsdal@randstad.no

Søk på stillingen her

Skrevet av Fagmbøler
Først publisert 4. oktober 2022
Sist oppdatert 14. mars 2023