Meny

Ikke utsett gleden, utsett betalingen!

Vi gir deg mulighet til å enten utsette betalingen eller å dele opp betalingen med faste beløp hver måned i samarbeid med Santander Consumer Bank. Du kan søke om Handlekonto på kjøpsbeløp fra kr 2 500. Ved behov kan du søke om kredittgrense helt opp til kr 75 000. Du velger hva som passer deg best.

Med Handlekonto har du mulighet til å kjøpe det du har lyst på i dag og betale senere. Du kan utsette betalingen i opptil 12 mnd mot kun et utsettelsesgebyr. Du betaler ingen renter i betalingsfri periode.

Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale ut hele beløpet uten ekstra kostnader eller dele opp beløpet i månedlige rater tilpasset din egen økonomi.

 

Hva er fordelene?

 

Delbetaling

Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling? Her har du full fleksibilitet. Gjennom delbetaling får du mulighet til å betale beløpet som passer deg hver måned. En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre. 


Hvordan søke om Handlekonto

Ta kontakt med betjeningen og spør om hjelp til å opprette Handlekonto. De vil opprette en søknad for deg basert på dine opplysninger og sende den elektronisk til Santander Consumer Bank. Du vil få svar på din søknad om konto mens du venter. Santander Consumer Bank vil foreta en kredittvurdering av deg. Ved en godkjent søknad om Handlekonto, kan du ta med deg varen hjem i dag og betale senere.

Handlekonto har ingen årsgebyr. For å søke må du være fylt 18 år, ha fast inntekt og ikke ha betalingsanmerkninger.

 

Hva koster Handlekonto?

Minste månedlige betaling er 3 % av det du skylder, begrenset nedad til kr 199. Varekjøp er gebyrfritt i Norge. Ved bruk av kredittkortet til varekjøp eller minibankuttak påløper det alltid renter fra første dag. Vi minner om at lang betalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader.

Handlekonto er en kontokreditt med tilhørende kredittkort med MasterCard og tilbys i samarbeid med Santander Consumer Bank. Vilkår finnes på https://bank.santanderconsumer.no eller kan fås ved henvendelse til Santander Consumer Bank.

Du kan velge å handle nå og betale senere, eller dele opp betalingen med faste månedsbeløp!


 

Har du spørsmål?

Ring Santander Consumer Bank på telefon 51 83 60 60 mandag til fredag 8-20 og lørdag 9-16.
Du kan også spørre betjeningen i butikken.

 

Kundeklubb