Panda sofa B130 cm. Sofa i Bambus. Puter i olefin i fargen hamp

Panda sofa

B130 cm. Sofa i Bambus. Puter i olefin i fargen hamp

Sofa i bambus. Bambus er en av naturens mest raskest voksende og solide tre-arter, noe som betyr at utemøbler av bambus både er bærekraftig, samtidig som de tåler slitasje og krever lite vedlikehold. Medfølger to ryggputer og en setepute i olefin.

Olefin er et fargesterkt, mykt og flekkavvisende. Materialet absorberer lite vann og tørker raskt.Putene bør tas inn når det regner, og vaskeanvisning på innsiden av putene bør følges.

5 995,–

Ikke medlem 7 495,–

Ankomst i butikk kan variere. Kontakt din lokale Fagmøbler for å reservere.

Panda sofa

kr 5 995,-

Kjøp

Detaljer

Bredde Dybde Høyde
130 cm 70 cm 70 cm

Se flere detaljer

Vekt17.00 kg
Fraktbredde72cm
Frakthøyde72cm
Fraktlengde132cm
VedlikeholdNår bambus brukes utendørs i fuktig miljø så kan overflaten i treverket samle mugg. Denne er stort sett bare overfladisk og kan lett vaskes bort om det tas i tide. Sett møblene på en tørr overflate så ikke bena absorberer vann. Oppbevar møblene på et tørrventilert sted utenom sommersesong. Vask over møblene før de tas i bruk på vår og før de settes vekk etter sesong. Og gjerne ved behov om sommeren. I sesong kan de med fordel stå under tak eller tildekket med god ventilasjon når de ikke er i bruk for å forenkle vedlikehold og forlenge varighet. Putene oppbevares tørt innendørs når de ikke er i bruk.
Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerFO805004
 
Panda krakk

395,-

 
Panda bord

3 495,-

 
Panda krakk

695,-

 
Panda lampeskjerm

395,-

 
Panda stige

395,-

 
Panda stol

2 995,-

Produktkataloger

Kundeklubb