Hos oss kan du utsette betalingen!

Finansiering

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig for deg. Med Handlekonto har du mulighet til å kjøpe det du trenger i dag og betale senere eller dele opp beløpet. Du velger det som passer deg best.

  • Betal senere
  • Kontokreditt inntil kr 50 000 (kr 75 000 i fysisk butikk)

Betalingsutsettelse

Med Handlekonto kan du utsette betalingen på et kjøp i 4 måneder. Den første måneden betaler du kun et utsettelsesgebyr på kr 299. Etter den betalingsfrie perioden kan du velge å betale inn hele beløpet eller dele opp beløpet i månedlige avdrag tilpasset din egen økonomi. Du betaler ingen renter i betalingsfri periode.

  • Betal senere - inntil 9 måneders betalingsutsettelse
  • Kontokreditt inntil kr 75 000

Famile som koser seg på berget

Delbetaling

Ønsker du månedlig faktura med mulighet for delbetaling? Her har du full fleksibilitet. Gjennom delbetaling får du mulighet til å betale beløpet som passer deg hver måned. En måned betaler du kanskje litt mer, en annen måned litt mindre.

Handlekonto med Visa

Ved opprettelse av konto vil du få tilsendt et kredittkort fra Santander Consumer Bank. Kortet er et Visakort med følgende muligheter:

  • Inntil 50 dagers rentefrihet på kortkjøp
  • Fordelsprogrammer som gir gode rabatter på opplevelser, produkter og tjenester. Les mer på santander.kickback.no og santander.dealpass.no
  • Digital kopi av kortet som gjør det enklere å finne kortinformasjon når man ikke har det fysiske kortet tilgjengelig - finnes i My Cards appen
  • Tilgang til betaling med mobil og klokke gjennom Apple Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay
  • Kontaktløs betaling

Betingelser

Delbetaling og betalingsutsettelse forutsetter inngåelse av kredittavtale med kredittkort etter kredittvurdering. Det påløper ingen renter i utsettelsesperioden, kun et gebyr for utsettelsen. Dersom totalbeløpet ikke betales etter endt betalingsutsettelse, går man over til delbetaling med følgende priseksempel: Eff. rente 30,8 %, kr 20 000 o/12 mnd, kostnad kr 3 063, totalt kr 23 063.

Minste månedlige betaling er 3,5 % av utestående kreditt, begrenset nedad til kr 299. Varekjøp er gebyrfritt i Norge og har heller ingen årsgebyr.

Du finner oversikt over priser og vilkår under santanderconsumer.no/handlekonto

Har du spørsmål?

Ring Santander Consumer Bank på telefon 51 83 60 60

mandag - fredag 8-21 og lørdag 9-19.

Du kan også spørre betjeningen i butikken.

Kvinne og mann går sammen