Vedlikeholdsveiledning

Enkelt vedlikehold gir møblene lenger levetid! Det er en glede med nye fine møbler, og vi ønsker selvsagt at gleden skal bli langvarig. Les Fagmøblers vedlikeholdsveileder og bevar møblene dine fine år etter år! Kan du vedlikeholdsknepene, har du møblene lenger!

Les mer om hvordan ta vare på de ulike møblene her:


TREMØBLER

Med sine mangfoldige egenskaper er tre det foretrukne materialet til møbelproduksjon. Men tremøbler behøver regelmessig vedlikehold og rengjøring for å få en verdig alderdom. Les mer om hvilke vedlikehold akkurat dine tremøbler trenger og tips til hvordan du bør behandle de ulik overflatene, slik at du får glede av møblet ditt i mange år fremover.

Les mer om hvordan ta  vare på
tremøblene dine her


TEKSTIL

Vi anbefaler at du impregnerer tekstilmøblet ditt før du tar det i bruk.Tekstilimpregnering beskytter effektivt mot flekker og forebygger unødig slitasje på møblene dine. Deretter bør tekstilet etterbehandles en til to ganger i året.


Les mer om hvordan ta vare på
tekstilmøblene dine her 


HUD

Det er uunngåelig at hudmøbler etter hvert endrer utseende. Med tiden får hudmøbler sjarm og et unikt særpreg som møbelkjennere vet å verdsette. Men dette må ikke blandes sammen med manglende pleie av huden som vil forringe utseende, sittekomfort og verdi.

Les mer om hvordan ta vare på
hudmøblene dine her
Ta deg tid til å finne ut hvordan du best tar vare på møblene dine - det lønner seg! Les informasjonen som følger med ditt nye møbel nøye, og sjekk vår vedlikeholdsveiledning.

Kundeklubb