Hold hagemøblene fine

Hagemøbler laget av aliminium og kunstrotting krever svært lite vedlikehold, men de trenger å vaskes. Dersom du vasker møblene i mildt såpevann når du tar de frem om våren og før du pakker de vekk på høsten holder de seg fine svært lenge.


Du kan selvsagt ha de fremme året rundt, da vasker du de etter behov. Fordelen med å vaske de jevnlig er at det gjør rengjøringen enklere.

Ta vare på møbler i:


Polyrotting er et robust plastmateriale som er både vær og UV-bestandig. Rottingmøbler krever minimalt med vedlikehold og er enkler å rengjøre. Utenom sesong kan du med fordel oppbevare møblene i et tørt og ventilert rom.

Husk å behandle putene fint. Hagemøbler har som oftest puter i polyester eller Olefin. Selv om materialene er godt egnet til utendørsbruk bør puter alltid tas inn når det regner. En del puter har avtagbare trekk som kan vaskes etter anvisning. Tørk vekk flekker og smuss gjennom sommeren for lengst mulig levetid.


Aluminium er sterkt, holdbart, rustfritt og lett. Møblene tåler å stå ute hele året og krever svært lite vedlikehold. Utenom sesongen kan du med fordel oppbevare møblene i et tørt og ventilert rom.

Ikke bruk rengjøringsmidler som inneholder slipemidler eller sterke kjemikalier.
Rengjør møblene med mildt såpevann og en myk børste eller klut.

Fibersement er et sterkt, rått og naturlig materiale. Salt eller kalkavleiringer kan fjernes med eddik. Du kan også etterpolere med voks for ekstra beskyttelse. Voks og steinolje beskytter mot flekker. Mindre riper kan du slipe forsiktig vekk og etterbehandle med voks.


Tremøbler krever jevnlig vedlikehold. Er møbelet oljet vil det ha lengre levetid dersom du oljer det i løpet av sommeren. Husk å rengjøre møbelet godt før du har på ny olje.
Når sesongen er over bør du oppbevare møblene tørt og ventilert. Hagemøbler av tre må aldri settes i et tørt og varmt rom, for da kan de tørke ut. Dekk de ikke til med plast eller presenning, da kan det oppstå råte og sopp.

 Guardian Steinolje
 

195,–

 
LES MER
 
Lukk
 Guardian Pleiesett
 

395,–

 
LES MER
 
Lukk
 Guardian Edeltrerens
 

195,–

 
LES MER
 
Lukk
 Guardian Utendørs Treolje
 

195,–

 
LES MER
 
Lukk

Kundeklubb