Interiøret som skaper hjemmet

I utvalgte butikker finner du flotte interiørvarer fra Lama. La deg inspirere til å fornye hjemmet!


Se utvalget på puter i din lokale Fagmøbler. Du kan velge blant de nydeligste puter i materialer som ull, fløyel, silke og skinn. Velour og fløyel er veldig trendy nå. Materialene er holdbare. Kombiner gjerne velour med silke og ull for et moderne og lekkert uttrykk!


Brettet over er i resirkulert teak og kommer i tre størrelser. Brettene kan brukes til mat (food safe). All teak fra Lama er resirkulert!

Lama velger i stor grad naturmaterialer som for eksempel kokos, tre, hamp, silke, lin, jute, bomull og ull i produksjonen av sine interiørvarer. De fleste naturmaterialene som blir brukt, er hurtigvoksende noe som er gunstig for miljøet. Den største delen av produksjonen skjer for hånd og det gir produktene et særpreg og en høy kvalitet. Hvert produkt er unikt.


Du finner et rikt utvalg av lanterner, lykter og lysfat - perfekt for å gi hjemmet god og lun stemning.


De fleste produktene fra Lama er naturfarget, som gir naturlig særpreg til tekstilene over tid. Naturfarging er skånsomt for miljøet. Ved naturfarging benyttes det mye mildere farger enn ved syntetisk farging, som hverken forurenser eller er til skade for de som jobber med det. Naturfarge blekes raskere enn syntetisk farge. Ønsker man å unngå dette kan tekstilene impregneres.

Kombiner det du liker og skap din stil! Ikke vær redd for å blande mønster og farger - det blir fint så lenge grunntonene matcher.

 Lama brett
 

595,–

 
LES MER OG BESTILL
 
Lukk

Lama brett

595,–

Diameter:32 cm
 Lama lysfat
 

1 695,–

 
LES MER OG BESTILL
 
Lukk

Lama lysfat til oppheng

1 695,–

Bredde:18 cm
Lengde:100 cm
 Lama lanterne
 

2 495,–

 
LES MER OG BESTILL
 
Lukk
 Lama lanterne
 

1 665,–

 
LES MER OG BESTILL
 
Lukk

Kundeklubb