Velkommen til høst 2020 hos Fagmøbler

Høstens møbler, tepper og interiør er inspirert av naturen og den duse, støvete fargepaletten. Trendbildet viser at vi trekkes oss mer mot organiske former og mer struktur i materialene. Interiøret mykes opp med runde og lekne former. Denne sesongen står også funksjon og kvalitet i fokus.

Linea skjenk

Møblene vi ser etter denne høsten skal ikke bare være fine å se på, men gjerne ha flere funksjoner og ikke minst god komfort. 

Linea spisestue har rukket å bli en bestselger allerede denne høsten. Spisestuen er i eik og stål. Den har et moderne formspråk med spiler og ståldetaljer. Leveres i mange forskjellige farger. Ferdig montert. 

Tepper er et must denne høsten. Et gulvteppe bidrar til å skape en lun og koselig atmosfære i hjemmene våre, samtidig som det demper akustikk og binder til seg svevestøv. Vi har tepper i alle størrelser, farger og kvaliteter. MONTEREY er et elegant og mykt håndlaget teppe i polyester. Ulike trådbredder gir flott tekstur og en levende overflate. Monterey ligger nydelig på gulvet og loer ikke. Finnes i fargene Sobel og lys gråTeppe-nyheten. Runde gulvtepper er også i vinden denne høsten, vi har standardstørrelser men kan også bestilles i spesialmål.


Organiske former går igjen både i møbler og interiør. Stoler med myke buede former, runde og ovale spisebord og ikke minst runde gulvtepper står i fokus denne sesongen.


Skap stilen

Linea spisebord | Hella stol | Linea skjenk | Charles teppe | Faceline bilde | Tellus pendelTaktile møbler

Corda sofa

Til å ta og føle på

Det ordinære stoffet med jevn struktur er fortsatt populært, men denne sesongen ser vi mer til de taktile stoffene, dette gjenspeiles i synlige sømmer, velur i ulike teksturer og cordfløyel! Vi våger oss mer utpå når det gjelder farger, struktur og mønster!

Grip 3-seter | Bliss stol | Piro teppe | Brody sofabord | Chic vitrineskapSpiler og mørkere treverkSpiler er trendy som aldri før. Det som tidligere har vært et synlig eksteriør på hus og  veranda eller i tak, vegger og trappeoppgang -  er nå tatt inn i møbler for å gi et moderne preg og ny tvist på utrykket. 

Gravure serien er alt blitt en populær høstnyhet, serien er produsert i ask og har elegante detaljer som sjulte håndtak på skapdørene.Heltre - møbler i generasjoner


Spisestuen har igjennom tidene vært sentrum for hyggelige måltider og sammenkomster. Med en spisestue i heltre eik sikrer du deg derfor møbler som bevarer de hyggelige stundene i generasjoner.  Med Martells holdbare trematerialet sørger du for et møbel som setter en lun og god stemning i rommet, samtidig som du alltid vil har muligheten til å utvide ved hjelp av de praktiske innleggsplatene.

Martell spisebord finnes også som rundt bord med ileggsplater. Mix og match med den spisestolen som passer deg best.

Marilyn stol | Baron stol Hvile


En godstol er et must, her skal pulsen senkes og roen komme over deg etter en lang dag. Recliner er blitt en hit for sin praktiske fotskammel som enkelt kan vippes inn og ut etter behov. Trenden er også sort understell og i detaljenen. Se flere hvilestoler her

Pelham loungestol

Tidløs litt røff loungestol til hvile, lesning, samtaler eller bare litt avslapping! Stolen passer like godt til stuen, soverommet eller entrèen!

Oppbevaring


Oppbevaring trenger ikke være kjedelig. Silas er en innholdsrik serie som nå kom med et skap som kan minne litt om de garderobeskapene fra militære. Se mer oppbevaring herSe alle nyhetene her--->

Kundeklubb