Svane® - Det er det indre som teller®

Nå finner du Svane®senger i våre butikker! Din nye seng er ei viktig investering, bli bedre kjent med kolleksjonen. Husk at du tilbringer en tredjedel av livet i sengen.

Å velge seng er en viktig avgjørelse; det er nemlig ingen steder du tilbringer så mye tid som i sengen. Visste du at flere av Svane® modellene har IntelliGel®, som er et innovativt materiale som tilpasser seg kroppen din uavhengig av kroppsbygning og vekt, slik at du sover enda bedre. For at du skal kunne møblere soverommet akkurat slik du vil har Svane® utviklet en gavl som henger fast på senga, det betyr at du kan plassere senga fritt i rommet; dette gjør det enklere å få til et praktisk og innbydene soverom.

Dette bør du tenke på ved kjøp av seng:

1. Sett deg inn i produktsortiment og muligheter.

2. Snakk med en av våre sengeeksperter i butikken.

3. Ta deg god tid og prøv ulike senger. Husk at du tilbringer en tredjedel av livet i sengen, og at dette valget også kan påvirke helsen din. En god seng med riktig støtte og trykkavlastning, kan redusere faren for ryggplager og gi ekstra energi.

4. I tillegg til trykkavlastning og kroppsstøtte, er ventilasjon blant de viktigste egenskapene du bør se etter i en seng.

5. Senger finnes i mange størrelser og varianter. Husk at sengen bør være 20 cm lenger enn kroppen din.


Sover du bedre, lever du bedre

Vi mennesker er ulike. Både når det kommer til hvordan vi lever og hvilken fasong vi har. Men uansett hvem du er, så trenger du energi. Ikke bare nok energi til å leve, men til å leve godt.

Søvn er en viktigere kilde til energi enn du kanskje er klar over. I løpet av livet kommer du til å tilbringe 200 000 timer* i sengen. Det er imidlertid ikke bare antall timer du sover som betyr noe. Kvaliteten på disse timene er helt avgjørende. Derfor er søvnkomfort så viktig. Med en seng fra Svane® vil du alltid oppleve god søvnkomfort. Uansett hvordan du lever eller hvordan du ser ut.

* Når vi sier at man sover mer enn 200 000 timer i løpet av et liv, er dette basert på at vi gjennomsnittlig sover 7,5 timer per natt, og at forventet levealder i Norge er 80 år.7 gode grunner til å velge IntelliGel®

• IntelliGel® har suveren trykkavlastning og dette er en stor fordel dersom du er plaget med nakke- og ryggsmerter

• Med IntelliGel® synker skuldrene godt ned i sengen og du unngår mottrykk. Dette kan forebygge skulderplager i fremtiden.

• Uansett hvordan du liker best å ligge, så sørger IntelliGel® for optimal støtte og komfort. Dermed kan du fortsette å sove i stjerne, fosterstilling eller hva du måtte foretrekke.

• Takket være IntelliGel®s utmerkede ventilasjon, unngår du å føle deg klam og kan nyte den gode rene følelsen hele natten.

• Er du plaget med hodepine? God og riktig søvn kan ha mye å si. Valg av riktig madrass kan være med på å forbygge plager som hodepine.

• En madrass med IntelliGel® har lengre levetid enn andre madrasser. IntelliGel® sin ventilasjonsevne og trykkavlastning bidrar til å redusere slitasje på de øvrige materialene i sengen.

• IntelliGel® bidrar til uforstyrret søvn ettersom du blir liggende i ro – selv når partneren din snur seg i sengen. Dette gir bedre søvnkomfort for begge.


En unik kombinasjon - IntelliGel® + DuoSystem®

Du finner en unik kombinasjon av IntelliGel® og DuoSystem® i flere av våre senger. IntelliGel® sørger for en unik trykkavlastning, støtte og ventilasjon, mens DuoSystem® enkelt lar deg endre mykhetsgrad akkurat når du ønsker det.

I enkelte perioder av livet har vi behov for mer støtte enn i andre perioder. Synes du madrassen er for myk eller fast, snur du bare madrassen. Dette reduserer faren for feilkjøp, og gjør også at et par ikke trenger å ligge på samme mykhetsgrad i en dobbeltseng.Svane® Søvnsirkel®

Det vitenskapelige grunnlaget for den beste søvnkomfort


Om ventilasjon

Mange har nok kjent på følelsen av å våkne opp klam og varm på en madrass. Det skyldes at fuktigheten og varmen fra kroppen ikke transporteres bort, men blir liggende inntil kroppen. Derfor er madrassens ventilasjonsegenskaper svært viktig for god søvn. Madrassen skal transportere bort fukt og sørge for behagelig temperatur hele natten.


Om trykkavlastning

Har du vært på telttur og sovet på et tynt liggeunderlag, er du gjerne litt stiv og støl når du våkner. Dette skyldes at kroppens mest utsatte trykkpunkter; hofter, skuldre og rygg, ikke har fått nødvendig trykkavlastning gjennom natten.


Om kroppsstøtte

Kroppen har behov for å bevege seg, og man vil aldri ligge helt i ro gjennom natten uansett hva slags madrass man sover på. Dette er det samme som når man er våken, man står sjelden rett opp og ned i samme stilling særlig lenge. En god madrass betyr at kroppen kan bevege seg uten anstrengelser, og at kroppen får optimal støtte uansett liggestilling.

Det moderne soverommet

Soverommet har gått fra å være et rom utelukkende for soving til å bli et oppholdsrom. Vi lar oss inspirere av de siste trendene, en miks av ulike materialer og lange frokoster på sengekanten.


Svane® Zefir 

Med 6 cm IntelliGel® tilpasser senga seg kroppen din uavhengig av kroppsbygning og vekt. Med en heldekkende IntelliGel®-kjerne unngår du skille mellom madrassene.

DuoSystem® gjør at du får to mykhetsgrader i én og samme madrass.


Svane® Zenit 

Med 3 cm IntelliGel® tilpasser senga seg kroppen din uavhengig av kroppsbygning og vekt. Med en heldekkende IntelliGel®-kjerne unngår du skille mellom madrassene.

DuoSystem® gjør at du får to mykhetsgrader i én og samme madrass.


 Svane® Zenit sengemadrass 90x200
 

15 995,–

 
LES MER
 
Lukk

Svane® Zenit sengemadrass 90x200

15 995,–

Pure OM. Time Pale grey

Bredde:90 cm
Lengde:200 cm
Farge:Time Pale Grey
 Svane® Zenit reg prem. 90x200
 
-30%

22 295,–

Ikke medlem 31 895,– SPAR 9 600,-
LES MER
 
Lukk

Svane® Zenit reg prem. 90x200

22 295,–

Ikke medlem 31 895,–  Spar 9 600,-

Pure OM. Time Pale grey, Cone Leg Metal H14

Høyde:66 cm
Bredde:90 cm
Lengde:200 cm
Farge:Time Pale Grey
 Svane® IntelliGel Zefir sengemadrass 90x200
 

21 095,–

 
LES MER
 
Lukk

Svane® IntelliGel Zefir sengemadrass 90x200

21 095,–

Time Pale grey, Pure Elastec overmadrass

Bredde:90 cm
Lengde:200 cm
Farge:Time Pale Grey
 Svane® IntelliGel Zefir regulerbar premium 90x200
 

36 895,–

 
LES MER
 
Lukk

Svane® IntelliGel Zefir regulerbar premium 90x200

36 895,–

Time Pale grey, Pure Elastec overmadrass, Cone leg 14cm Metal

Høyde:72 cm
Bredde:90 cm
Lengde:200 cm
Farge:Time Pale Grey
 Svane® Zenit reg prem 180x200
 
-30%

46 395,–

Ikke medlem 66 295,– SPAR 19 900,-
LES MER
 
Lukk

Svane® Zenit reg prem 180x200

46 395,–

Ikke medlem 66 295,–  Spar 19 900,-

Pure ZipTop OM. stoff Time Pale grey, Cone leg metal 10cm

Høyde:62 cm
Bredde:180 cm
Lengde:200 cm
Farge:Time Pale Grey

Kundeklubb