2-roms leilighet

Lina er bestevennen til Yngvar og i denne episoden skal Lina gi Yngvar tidenes overraskelse! Yngvar bor i en liten og sliten 2-roms ved Ringnes Park. Her har han bodd siden 2012. Lina vil gjerne han skal få en hyggeligere leilighet der han kan invitere venner. Yngvar er en fyr som alltid hjelper andre og er veldig snill mot venner, og ber aldri om hjelp selv. I løpet av en dag forvandler Rune og teamet hele leiligheten uten at Yngvar vet det. Det blir en vanskelig dag for gjengen med 16 etg og bare en fungerende heis.


FØR: Kanskje ikke så ulikt slik mange andre har det? En sofa som er med på flyttelasset og et bilde som henges på spikeren som var der fra før ?


Leiligheten er sliten og Yngvar syns ikke det er hyggelig å invitere venner med hjem.


ETTER: Se hvor lekkert det ble! Enkel men så effektfullt med den åpne skilleveggen, nå oppleves det mer som to rom selv om det fortsatt er åpent mellom de ulike sonene! Nå er det også god plass til å ha venner på besøk!


ETTER: Se den store forandringen! Og bare på én dag! Her har stylistene valgt Devine sofa og Stone sett bord.


Dagens treningsøkt: Med en litt for liten heis i 16. etg måtte gutta i Oppussing på en dag bære sofaen alle etasjene opp, alternativet ved slike utfordringer kan være å bestille modulsofa ;) MEN de rakk å få sofaen på plass før Yngvar kom hjem!


Myke deilige tekstiler hører til i enhver sofa!Alltid hyggelig å samle venner og familie rundt spisebordet spesiellt nå når det ble så hyggelig!

Ted og Thea spisestue finnes i flere størrelser og interiørdesigner Kristian hadde nok sett for seg et litt mindre bord i denne leiligheten, men når det større bordet var komt på oppussingdagen ble det ikke tid til noe bytte!Å male et såpass lite rom helt sort kan for mange virke skremmende, men som interiørstylist Kristian sier, rommet blir FAKTISK ikke mindre av at du maeler det mørkt! Nå har Yngvar fått ny og større seng og sin egen liten "hule"!

Medlem 4 395,-

-20%
Ikke medlem 5 495,–
Spar 1 100,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 625,-

-30%
Ikke medlem 895,–
Spar 270,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp
Tirol
 

Tirol

Medlem 2 955,-

-20%
Ikke medlem 3 695,–
Spar 740,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 210,-

-21%
Ikke medlem 265,–
Spar 55,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Kundeklubb