Barnerom

Marianne skal gi drømmeoverraskelse til eks-mannen! Reimen er deltids alenepappa til de to sønnene på syv og ni år. Alenepapparollen krever sitt, og i tillegg til jobb og fritid havner oppussingsprosjektene gjerne bakerst i rekken av prioriteringer. Mor til barna, Marianne, har ikke så stor plass hjemme hos seg, og vil gjerne gjøre det enda hyggeligere for guttene sine når de er hos faren som har bedre plass. I tillegg vil hun gjerne gjøre det enklere og hyggeligere for eks-mannen, som fremdeles er en god venn. Men ting går ikke heeelt som planalgt når Reimen bestemmer seg for å gå litt tidligere fra jobben!


Enorm malejobb med tanke på tidspress og tørketid mellom strøkene for teamet til Rune! Interiørdesigner Agnete leker seg virkelig med farger i denne episoden!


"Skikkelig gutterom!" Gutten som bor her ble skikkelig glad for sitt nye rom!
Minstegutt i huset liker å leke og moren hadde ønke om bedre oppbevaring til lego og andre småleker! Teamet til Rune har kledd flere kommoder sammen og bygget en seng på toppen!


En god arbeidsplass er praktisk både til lek og lekser!Det tidligere lofts-rommet var lite hyggelig og ble ikke brukt av guttene. Nå har rommet fått en ny frisk farge og kan både fungere som gameing-rom og gjesterom! En saccosekk er forøvrig perfekt til gaming!

Medlem 3 495,-

-20%
Ikke medlem 4 395,–
Spar 900,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 5 995,-

-5%
Ikke medlem 6 295,–
Spar 300,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 1 595,-

-20%
Ikke medlem 1 995,–
Spar 400,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp
Dubai
 

Dubai

Kundeklubb