Kjellerstue

Marte og broren Fredrik vil gjerne at moren, Monica, skal få hjelp til å pusse opp kjellerstua. Det er autentisk 70-talls og burde vært på museum ifølge barna.

Monica ble hardt skadd i en rasulykke i Kjøsterudjuvet i Drammen for et par år siden og fikk brudd på kraniet. Det gjør at hun fort blir sliten og hverken orker eller tør starte på store oppussingsprosjekter. I løpet av en arbeidsdag oppfyller vi med programleder Rune Haraldsen i spissen, drømmen til Monica og barna ved å lage tidenes kjellerstue.


FØR: Sliten kjellerstue uten vinduer og med beskjeden belysning.


ETTER: Se den store forvandlingen! Interiørstylist fant to gamle stoler som hun ville beholde og røffet opp interiøret med en lekker Classic sofa og messingdetaljer. Messingen tar igjen fargen fra velourgardinene som ble hengt på ene veggen for å gi et fargespill og lunhet i rommet.


BILDEVEGG. I denne episoden viser interiørstylist Agnethe oss et lurt triks i hvordan sette spikeren riktig når du lager bildevegg. Se episoden på d-play eller TV-Norge


Naturmaterialer som harmonerer.


Puristic skap er et rustikk lite skap i metall.


Vi gjør oppmerksom på at det ikke er alle møblene og interiør som ligger på våre nettsider, men som vi likevel kan ha i butikken eller vi kan bestille hos våre leverandører, -spør oss i butikken så hjelper vi deg!

Medlem 15 995,-

-20%
Ikke medlem 19 995,–
Spar 4 000,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 4 995,-

-21%
Ikke medlem 6 295,–
Spar 1 300,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Kundeklubb