Oppholdsrom

I dag avslutter vi årets sesong med noe litt utenom det vanlige. Vi skal nemlig overraske beboerne på Sofienberghjemmet med et nytt og koselig oppholdsrom. Det er mange av beboerne som ikke lenger er i stand til å ta del i aktivitetene som skjer utenfor. Vi gjør derfor om tre kontorer til et oppholdsrom i forbindelse med uteområdet, så alle kan få med seg aktivitetene og få en fin tid på Sofienberghjemmet. Og alt dette gjør vi på bare én dag!

FØR: Bare rot! Det klødde i samtlige håndverker-hender da vi skulle sette i gang her.

ETTER: WOW! Superinspirerende oppholdsrom! Her kan kreativiteten bare strømme på. Lyst og luftig med duse fargetoner og morsomme detaljer!

BORD: Stort, rundt bord fra Fagmøbler! Sirkelformede bord skaper en intim atmosfære og ramme rundt måltidene, og på Sofienberghjemmet bidrar dette bordet til å gjøre det hele mindre institusjons-preget med sitt lyse og delikate treverk.

STOL DETALJ: Klassiske cafe-stoler er praktiske og flotte å se på.

LAMPER: Bli inspirert til å lage din egen vri av lampene fra Fagmøbler. Her er det brukt dekorative fugler.

LAMPE/BORD: Se hvor fint, lyst og luftig det ble! Dette rommet skal beboerne på Sofienberghjemmet få glede seg over i lang tid fremover!

Vi gjør oppmerksom på at selv om ikke alle møbler og interiør ligger på våre nettsider, kan vi likevel bestille hos våre leverandører. Spør oss i butikken så hjelper vi deg!

Medlem 3 995,-

-20%
Ikke medlem 4 995,–
Spar 1 000,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 795,-

-20%
Ikke medlem 995,–
Spar 200,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Kundeklubb