Stue

I dag hjelper vi Stein med å overraske vennen Inger-Marie. Stein mistet huset i brann, og fikk tilbud om å bo hos Inger-Marie med sine to barn. Selv om det er liten plass med to voksne og fire barn under samme tak. Vi hjelper derfor til å pusser opp stuen og gjør den mer funksjonell for storfamilien, uten at Inger-Marie vet noe som helst!

FØR: Koselig stue var utgangspunktet da teamet rykket inn, men teamet ønsket å gi stuen et gjennomført løft!

ETTER: Lunt og koselig med stor sofa med plass til HELE storfamilien!

SOFA/SACCO: TIPS! Legg merke til at 2 hjørnesofaer er satt sammen, men likevel i separate soner, slik at de som ønsker å se på TV kan gjøre dette, mens de som ønsker å slappe av med en god bok også kan få plass i sofaen! Smart løsning for alle med mange i hus. Praktiske sofabord som enkelt kan flyttes rundt etter behov.

KOSEKROK: Skap en stemningsfull kosekrok i sofaen med planter og lys!

TV-BENK: Tøff TV-benk som matcher sofabord og øvrige detaljer i interiøret.

SACCO: Visste du at Fagmøbler har et stort utvalg av den klassiske saccosekken i en rekke størrelser og farger? Den vinrøde fargen i dette hjemmet står nydelig til veggfargen malt i TERACOTTA-Jotun Lady 2993 Kilim.

Vi gjør oppmerksom på at selv om ikke alle møbler og interiør ligger på våre nettsider, kan vi likevel bestille hos våre leverandører. Spør oss i butikken så hjelper vi deg!

Medlem 5 595,-

-20%
Ikke medlem 6 995,–
Spar 1 400,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 1 995,-

-20%
Ikke medlem 2 495,–
Spar 500,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 1 295,-

-24%
Ikke medlem 1 695,–
Spar 400,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 11 995,-

-20%
Ikke medlem 14 995,–
Spar 3 000,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Kundeklubb