Stue i liten leilighet

Rune Haraldsen og Emilie er spent på om broren til Emilie kommer til å bli fornøyd med overraskelsen!

Emilie ønsker å gi lillebroren Henrik tidenes overraskelse. Han har bodd i kollektiv i Oslo de siste årene og Emilie er overlykkelig over å få han tilbake til Drammen, der han nå har kjøpt sin første leilighet. Hun håper han kan få hjelp til å pusse opp leiligheten, slik at han vil trives og ikke flytter tilbake til Oslo. Dette er en leilighet helt uten møbler og farge så vi har mange muligheter til å bygge drømmeleiligheten til Henrik.


.FØR: Lillebror har nettopp flyttet inn i sin første leilighet og oppussing på en dag-teamet får et nesten "blankt lerret" å starte på


ETTER: Stor forandring på bare en dag! Nytt lysere gulv ble lagt og veggene malt sorte! Nye moderne møbler og plakatene til lillebroren fikk ramme og danner en fin bilde-collage i den nye stuen.Veggen bak hyllen skulle vise seg å bli en liten utfordring. Lag på lag med tapet og gamle hyller som sitter blegg fast byr på problemer, men interiørstylist Agnethe finner tilslutt en løsning!


La favoritt-tingene stå fremme! Teun-hyllen er en moderne metallhylle som finnes i to størrelser og også flere deler i serien.


Alle episodene fra "Oppussing på en dag" går på TV-Norge hver mandag til torsdage frem til og med uke 48. Eller se episodene på D-play når det måtte passe!

Bean sofa en veldig solid og komfortabel sofa laget av resirkulert skinn.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er alle møblene og interiør som ligger på våre nettsider, men som vi likevel kan bestille hos våre leverandører, -spør oss i butikken så hjelper vi deg!

Medlem 3 495,-

-20%
Ikke medlem 4 395,–
Spar 900,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 16 795,-

-20%
Ikke medlem 20 995,–
Spar 4 200,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 7 895,-

-20%
Ikke medlem 9 895,–
Spar 2 000,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 355,-

-20%
Ikke medlem 445,–
Spar 90,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 315,-

-20%
Ikke medlem 395,–
Spar 80,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Kundeklubb