Stue

I dag hjelper vi Helene å overraske broren Espen. Espen kjøpte leiligheten i fjor, og med på flyttelasset fikk han foreldrene sine. De har solgt huset sitt og kjøpt seg ny leilighet som ikke var ferdig, så de skulle bo midlertidig hos Espen. De bor fortsatt på gjesterommet fordi leiligheten deres ikke ble ferdig til avtalt tid. Helen ønsker derfor at broren skal få en leilighet som ikke er fylt av tingene til foreldrene, som skal flytte ut snart. Vi hjelper til og pusser opp stuen mens broren er uvitende på jobb!


FØR: Rotete på liten plass da Espen delte leiligheten sin med foreldrene.

ETTER: WOW! Fra pregløst til gjennomført i minste detalj! Her fikk stuen virkelig et løft.

PUFF: Koselig og innbydende sofakrok med puter i velur og mattende puff fra Fagmøbler. Legg merke til den stilige tapeten fra Boråstapeter: Scandinavian Designers Bolbous 2757.

SORT MARMORBORD: Stilig sofabord i sort marmor gir et maskulint innslag i Espens leilighet!

SPISEBORD: Klaffebord er et smart valg for deg med liten plass. 

PUTER: Tips! Skift ut sofaputer etter sesong, og vipps får stuen et helt nytt uttrykk! Puter i ulike teksturer og farger kan varieres etter sesong, og velur er et perfekt valg for høst og vinter.

GULVTEPPE: Mykt, men maskulint som også bidrar til å matche fargetematikken!

SPEIL: Det er utrolig hva et speil kan bidra med for å tilføre dybde i mindre rom. Tøft, rundt speil med svart ramme fra Fagmøbler.

Vi gjør oppmerksom på at selv om ikke alle møbler og interiør ligger på våre nettsider, kan vi likevel bestille hos våre leverandører. Spør oss i butikken så hjelper vi deg!

Medlem 2 295,-

-18%
Ikke medlem 2 795,–
Spar 500,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 2 995,-

-21%
Ikke medlem 3 795,–
Spar 800,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 995,-

-23%
Ikke medlem 1 295,–
Spar 300,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Medlem 1 515,-

-20%
Ikke medlem 1 895,–
Spar 380,-
Hurtigvisning
Les mer og Kjøp

Kundeklubb