Kjellerstue

Marte og broren Fredrik vil gjerne at moren, Monica, skal få hjelp til å pusse opp kjellerstua. Det er autentisk 70-talls og burde vært på museum ifølge barna.

Monica ble hardt skadd i en rasulykke i Kjøsterudjuvet i Drammen for et par år siden og fikk brudd på kraniet. Det gjør at hun fort blir sliten og hverken orker eller tør starte på store oppussingsprosjekter. I løpet av en arbeidsdag oppfyller vi med programleder Rune Haraldsen i spissen, drømmen til Monica og barna ved å lage tidenes kjellerstue.


FØR: Sliten kjellerstue uten vinduer og med beskjeden belysning.


ETTER: Se den store forvandlingen! Interiørstylist fant to gamle stoler som hun ville beholde og røffet opp interiøret med en lekker Classic sofa og messingdetaljer. Messingen tar igjen fargen fra velourgardinene som ble hengt på ene veggen for å gi et fargespill og lunhet i rommet.


BILDEVEGG. I denne episoden viser interiørstylist Agnethe oss et lurt triks i hvordan sette spikeren riktig når du lager bildevegg. Se episoden på d-play eller TV-Norge


Naturmaterialer som harmonerer.


Puristic skap er et rustikk lite skap i metall.


Vi gjør oppmerksom på at det ikke er alle møblene og interiør som ligger på våre nettsider, men som vi likevel kan ha i butikken eller vi kan bestille hos våre leverandører, -spør oss i butikken så hjelper vi deg!

 Classic 3-seter
 

19 995,–

 
LES MER
 
Lukk

Classic 3-seter

19 995,–

Sort, 70% lær, 30% polyester

Høyde:83 cm
Bredde:275 cm
Dybde:88 cm
Farge:Sort
Material:Lær, polyester
 Puristic skap
 

6 295,–

 
LES MER
 
Lukk

Puristic skap

6 295,–

Metall

Høyde:124 cm
Bredde:59 cm
Dybde:41 cm
Farge:Metall
Material:Metall
 Aruba pendel
 

2 295,–

 
LES MER
 
Lukk

Aruba pendel

2 295,–

Natur, 1x60W E27

Høyde:200 cm
Diameter:40 cm
 Joker gulvlampe
 

1 695,–

 
LES MER
 
Lukk

Joker gulvlampe

1 695,–

messing

Høyde:128 cm
Bredde:48 cm
Dybde:40 cm

Kundeklubb