Trapperom

I dag hjelper vi Stine med å overraske moren sin Lise. Moren har lenge slitt med rusproblemer, men har jobbet hardt for å få livet på rett vei og har vært rusfri i 15 år. Hun har pusset opp et koselig hus, men problemer med bygging av trappen gjør at hun må gå ut for å komme seg ned i kjelleren og vaskerommet. Dette er kaldt på vinteren og vi ønsker derfor å hjelpe til med overraskelsen med å gi Lise et pent trapperom på én dag!

FØR: Koselig, men litt kaldt og pregløst trapperom.

ETTER: Varmt OG stilig! Naturmaterialene bidrar til en varm og innbydende atmosfære, og interiørelementer i gjennomført sort bidrar til en helhetlig stil!

KONSOLLBORD: Praktisk og sofistikert konsollbord fra Fagmøbler med to mindre skuffer så du kan gjemme unna nøkler og småting.

KONSOLLBORD: TIPS! Gjem vekk det du ikke ønsker å ha liggende fremme i skuffer og sett frem vakre gjenstander som lamper, planter og visuelle effekter i form av bilder og la konsollbordet bli et stilleben i rommet!

Vi gjør oppmerksom på at selv om ikke alle møbler og interiør ligger på våre nettsider, kan vi likevel bestille hos våre leverandører. Spør oss i butikken så hjelper vi deg!

Kundeklubb