Sesongens trender

Sesongens møbler, tepper og interiør er inspirert av naturen og den duse, støvete fargepaletten. Trendbildet viser at vi trekkes oss mer mot organiske former og mer struktur i materialene. Interiøret mykes opp med runde og lekne former. Denne sesongen står også funksjon og kvalitet i fokus.Linea skjenk

Møblene vi ser etter denne høsten skal ikke bare være fine å se på, men gjerne ha flere funksjoner og ikke minst god komfort. 

Linea spisestue har rukket å bli en bestselger allerede denne høsten. Spisestuen er i eik og stål. Den har et moderne formspråk med spiler og ståldetaljer. Leveres i mange forskjellige farger. Ferdig montert. 

Tepper er et must! Et gulvteppe bidrar til å skape en lun og koselig atmosfære i hjemmene våre, samtidig som det demper akustikk og binder til seg svevestøv. Vi har tepper i alle størrelser, farger og kvaliteter. MONTEREY er et elegant og mykt håndlaget teppe i polyester. Ulike trådbredder gir flott tekstur og en levende overflate. Monterey ligger nydelig på gulvet og loer ikke. Finnes i fargene Sobel og lys gråTeppe-nyheten. Runde gulvtepper er også i vinden denne sesongen, vi har standardstørrelser men kan også bestilles i spesialmål.


Organiske former går igjen både i møbler og interiør. Stoler med myke buede former, runde og ovale spisebord og ikke minst runde gulvtepper står i fokus denne sesongen.


Skap stilen

Linea spisebord | Hella stol | Linea skjenk | Charles teppe | Faceline bilde | Tellus pendelTaktile møbler

Corda sofa

Til å ta og føle på

Det ordinære stoffet med jevn struktur er fortsatt populært, men denne sesongen ser vi mer til de taktile stoffene, dette gjenspeiles i synlige sømmer, velur i ulike teksturer og cordfløyel! Vi våger oss mer utpå når det gjelder farger, struktur og mønster!

Grip 3-seter | Bliss stol | Piro teppe | Brody sofabord | Chic vitrineskapSpiler og mørkere treverkSpiler er trendy som aldri før. Det som tidligere har vært et synlig eksteriør på hus og  veranda eller i tak, vegger og trappeoppgang -  er nå tatt inn i møbler for å gi et moderne preg og ny tvist på utrykket. 

Gravure serien er alt blitt en populær høstnyhet, serien er produsert i ask og har elegante detaljer som sjulte håndtak på skapdørene.Heltre - møbler i generasjoner


Spisestuen har igjennom tidene vært sentrum for hyggelige måltider og sammenkomster. Med en spisestue i heltre eik sikrer du deg derfor møbler som bevarer de hyggelige stundene i generasjoner.  Med Martells holdbare trematerialet sørger du for et møbel som setter en lun og god stemning i rommet, samtidig som du alltid vil har muligheten til å utvide ved hjelp av de praktiske innleggsplatene.

Martell spisebord finnes også som rundt bord med ileggsplater. Mix og match med den spisestolen som passer deg best.

Marilyn stol | Baron stol Hvile


Pelham loungestol

Tidløs litt røff loungestol til hvile, lesning, samtaler eller bare litt avslapping! Stolen passer like godt til stuen, soverommet eller entrèen!Se alle nyhetene her--->

Kundeklubb