Lamper

Stort utvalg av dekorative lamper.

Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Lamper er en viktig del av interiøret. Lamper kan være med på å gi rommet akkurat den stemningen man ønsker, enten det er en varm atmosfære eller et lyst, minimalistisk preg. Velg den sammensetningen av lamper og lyskilder som passer ditt rom best.

Et soverom gjør seg godt med en taklampe i kombinasjon med enten bordlamper eller vegglamper. Dersom rommet er stort kan man lyse opp et mørkt hjørne med en stålampe. Dette gjelder for stuen også. Trenger du et ekstra leselys ved sofaen eller stolen, kan du enten finne en gulvlampe eller ha et lite bord med en lampe på. En dimmer gjør at du får akkurat den lysstyrken du trenger. Lamper med skjerm gir også en lun atmosfære.

Er det høyt under taket kan det være fint med en pendellampe. Den kan også passe fint over spisebordet, og er med på å gi rommet et særpreg. På badet derimot, trenger man kanskje sterkere lyskilder. Det samme gjelder for utelamper. Finn en lyskilde som gir rikelig med lys. Uansett hvilket rom du skal innrede med lys – vi har et stort utvalg av lamper og hjelper deg å finne din nye favoritt!

Filter
Vis utvalg
Tilbakestill

Type:

Bordlamper
Gulvlamper
Taklamper
Lysslynger
Vegglamper
Utelamper
Lampeskjermer

Pris:

345
5895

Serier:

Lama
Pasteri
Otto
Fokus
Stellato
Bedworth
Tapas
Santorini
Newtown
Concessa 1
Townshend
Priddy
Stockholm
Kevin
Bradford EA
Vis utvalg
Tilbakestill
Sortering
Pris stigende
Pris Synkende
Alfabetisk

Kundeklubb