Alutrykk Ballerina 50x70 cm m/sort ramme

Alutrykk Ballerina

50x70 cm m/sort ramme

Høykvalitets trykk på 3 mm aluminiumsplate med matt hvit overflate. Montert i ramme av sortmalt tre eller solid eik. Det er også mulig å velge børstet overflate. Mange trendy motiver fins både som Poster art, Alu art, Circle art og Fotoprint lerret.

1 395,–

Alutrykk Ballerina

kr 1 395,-

Detaljer

Bredde Dybde Høyde Material Overflate
50 cm 2 cm 70 cm Aluminiumsplate, sortmalt treramme Trykk

Se flere detaljer

MaterialeAluminiumsplate, sortmalt treramme
Vekt1.90 kg
VedlikeholdBør ikke henge i direkte sollys
EgenskaperFins i flere størrelser, med og uten ramme. Mange motiver fins både som Poster art, Alu art, Circle art og Fotoprint lerret.
DetaljerBilde trykt på aluminium, innrammet
Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerMA969-0700-050070-BL1
 
Jack Nicholson

4 995,-

 
Alutrykk Aquarelle Hex

1 395,-

 
Alutrykk Grass 3

1 395,-

 
Alutrykk Misty Deer

795,-

 
Alutrykk Mountain Range

2 695,-

 
Alutrykk Saguaro

795,-

 
Alutrykk Wasteland

2 695,-

 
Alutrykk Water Circle

1 495,-

 
Alutrykk Woodland

2 295,-

Alutrykk fra Malerifabrikken er høykvalitets trykk på 3 mm aluminiumsplate med matt hvit overflate, oftest montert i ramme av sortmalt tre eller solid eik. Det er også mulig å velge Alu art brushed, en variant der motivet trykkes på børstet aluminium. Mange trendy motiver fins både som Poster art, Alu art, Circle art og Fotoprint lerret.

Malerifabrikken er basert i Danmark og har eksistert siden 2000. De utvikler og produserer moderne kunst av høy kvalitet i samarbeid med egne kunstnere. Målet er å være trendsettende og tilby ekte malerier og kvalitetstrykk til rimelige priser, slik at flere kan få oppleve genuin kunstglede.

Malerifabrikken er basert i Danmark og har eksistert siden 2000. De utvikler og produserer moderne kunst av høy kvalitet i samarbeid med egne kunstnere. Målet er å være trendsettende og tilby ekte malerier og kvalitetstrykk til rimelige priser, slik at flere kan få oppleve genuin kunstglede.

Produktkataloger

Kundeklubb