Nobel Lashes 117x117 cm alu print

Nobel Lashes

117x117 cm alu print

Høykvalitets trykk på 3 mm aluminiumsplate med matt hvit overflate. Det er også mulig å velge børstet aluminium. Oppheng er montert på platen. Mange trendy motiver fins både som Poster art, Alu art, Circle art og Fotoprint lerret.

1 995,–

Ikke medlem 2 495,–

Nobel Lashes

kr 1 995,-

Detaljer

Bredde Høyde Material Overflate
117 cm 117 cm Trykk på aluminiumsplate Trykk

Se flere detaljer

MaterialeTrykk på aluminiumsplate
SammensetningUV Alu print uten ramme
VedlikeholdBør ikke henge i direkte sollys
DetaljerAluminiumsplate
Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerMA969-1465-117117
 
Nobel Architecture 5

715,-

 
Nobel Moscow

1 395,-

 
Nobel Train Station

715,-

NOBEL er en serie stue- og spisestuemøbler for et tidløst og vakkert hjem, nøye satt sammen med interiør og belysning for å skape en helhet.

Resultatet er et harmonisk og stilfullt konsept som lett kan tilpasses både store og små rom.

Basismøblene i NOBEL-serien leveres i to utførelser - hvitoljet eller sortbeiset finer med matt lakk. Sofabord og skapmøbler har mørkt metallunderstell og plater i finer. Skapmøblene leveres ferdigmontert.

Vi har valgt møbelstoff og detaljer i beige og grå toner, men når det gjelder tekstiler og farger er mulighetene mange! Spør i butikk!

NOBEL spisebord leveres med U-ben eller X-ben. Understellet er i beiset, mattlakkert heltre eik, bordplaten i eikefiner. Solide tilleggsplater monteres på endene for å gi plass til opptil 12 personer. 

Nobel rundt spisebord for de sosiale måltidene. 2 innleggsplater á 40 cm kan kjøpes separat. Bordet kan da bli opptil 2 meter med begge platene i. (ikke oppbevaring i bordet)

Malerifabrikken er basert i Danmark og har eksistert siden 2000. De utvikler og produserer moderne kunst av høy kvalitet i samarbeid med egne kunstnere. Målet er å være trendsettende og tilby ekte malerier og kvalitetstrykk til rimelige priser, slik at flere kan få oppleve genuin kunstglede.

Produktkataloger

Kundeklubb