Circle art Bouquet 2

Ø90 cm

2 595,–

Størrelse og egenskaper:
Velg produkt:
Legg i handlekurv

Førsteklasses digitaltrykk på rund, hvitlakkert MDF-plate med avrundede kanter. Oppheng er freset inn på baksiden. Mange trendy motiver fins både som Poster art, Alu art, Circle art og Fotoprint lerret.

Detaljer
Mer info
Kataloger
Detaljer
Dybde0.7 cm
Diameter90
VedlikeholdBør ikke henge i direkte sollys
EgenskaperFins i flere størrelser. Mange motiver fins både som Poster art, Alu art, Circle art og Fotoprint lerret.
DetaljerBilde trykt på rund 1 cm tykk MDF-plate
Skriv utKlikk for utskrift
Mer info

Circle art fra Malerifabrikken er førsteklasses digitaltrykk på rund, hvitlakkert MDF-plate med avrundede kanter. Oppheng er freset inn på baksiden, så platen er klar til å henges opp. Mange trendy motiver fins både som Poster art, Alu art, Circle art og Fotoprint lerret.

Malerifabrikken er basert i Danmark og har eksistert siden 2000. De utvikler og produserer moderne kunst av høy kvalitet i samarbeid med egne kunstnere. Målet er å være trendsettende og tilby ekte malerier og kvalitetstrykk til rimelige priser, slik at flere kan få oppleve genuin kunstglede.

Malerifabrikken er basert i Danmark og har eksistert siden 2000. De utvikler og produserer moderne kunst av høy kvalitet i samarbeid med egne kunstnere. Målet er å være trendsettende og tilby ekte malerier og kvalitetstrykk til rimelige priser, slik at flere kan få oppleve genuin kunstglede.

Kataloger
  • Vedlikeholdsveiledning

Circle art-serien

 
Circle art Beacon

2 595,-

 
Circle art Bouquet 1

1 995,-

 
Circle art Haute Couture 1

1 995,-

 
Circle art The Palms

2 595,-

 
Circle art The Path

1 995,-Kundeklubb