Circle art The Path Ø70 cm

BLACK WEEK

Circle art The Path

Ø70 cm

Førsteklasses digitaltrykk på rund, hvitlakkert MDF-plate med avrundede kanter. Oppheng er freset inn på baksiden. Mange trendy motiver fins både som Poster art, Alu art, Circle art og Fotoprint lerret.

1 795,–

Ikke medlem 1 995,–

Circle art The Path

kr 1 795,-

Detaljer

Dybde Diameter
1 cm 70

Se flere detaljer

VedlikeholdBør ikke henge i direkte sollys
EgenskaperFins i flere størrelser. Mange motiver fins både som Poster art, Alu art, Circle art og Fotoprint lerret.
DetaljerBilde trykt på rund 1 cm tykk MDF-plate
Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerMA973-0784-070000
 
Circle art Beacon

2 335,-

 
Circle art Bouquet 1

1 795,-

 
Circle art Bouquet 2

2 335,-

 
Circle art Haute Couture 1

1 795,-

 
Circle art The Palms

2 335,-

Circle art fra Malerifabrikken er førsteklasses digitaltrykk på rund, hvitlakkert MDF-plate med avrundede kanter. Oppheng er freset inn på baksiden, så platen er klar til å henges opp. Mange trendy motiver fins både som Poster art, Alu art, Circle art og Fotoprint lerret.

Malerifabrikken er basert i Danmark og har eksistert siden 2000. De utvikler og produserer moderne kunst av høy kvalitet i samarbeid med egne kunstnere. Målet er å være trendsettende og tilby ekte malerier og kvalitetstrykk til rimelige priser, slik at flere kan få oppleve genuin kunstglede.

Malerifabrikken er basert i Danmark og har eksistert siden 2000. De utvikler og produserer moderne kunst av høy kvalitet i samarbeid med egne kunstnere. Målet er å være trendsettende og tilby ekte malerier og kvalitetstrykk til rimelige priser, slik at flere kan få oppleve genuin kunstglede.

Produktkataloger

Kundeklubb