Maleri Felix Awarded

kr 2 895,–

2 895,–

Maleri Felix Awarded

80x100 cm
Håndmalt av en av Malerifabrikkens kunstnere. Akrylmaling på kryssvevet lerret av høy kvalitet spent på en solid 4 cm tykk blindramme av gran. Kun maling med høyt pigmentinnhold blir brukt, slik at fargene holder lenge.

Maleri Felix Awarded 80x100 cm

kr 2 895,-

Kjøp

Detaljer

Bredde Dybde Høyde Material Overflate
80 cm 4 cm 100 cm Lerret spent p? ramme av grantre Akrylmaling

Se flere detaljer

MaterialeLerret spent p? ramme av grantre
EgenskaperNoen motiver males på flere størrelser lerret.
Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerIA355-017-080100DB

Alle maleriene fra Malerifabrikken er originaler håndmalt av en av Malerifabrikkens kunstnere. Utført med akrylmaling på kryssvevet lerret av høy kvalitet spent på en solid 4 cm tykk blindramme av gran. Kun maling med høyt pigmentinnhold blir brukt, slik at fargene holder lenge. Kvaliteten reflekteres i samspillet mellom materialvalg, teknikk og kunstnerens ferdigheter og kjærlighet til kunst. De setter sine unike preg og uttrykk på hvert enkelt maleri. Detaljer i maleriene vil derfor naturlig nok variere noe.

Malerifabrikken er basert i Danmark og har eksistert siden 2000. De utvikler og produserer moderne kunst av høy kvalitet i samarbeid med egne kunstnere. Målet er å være trendsettende og tilby ekte malerier og kvalitetstrykk til rimelige priser, slik at flere kan få oppleve genuin kunstglede.

Produktkataloger

Kundeklubb