Maleri Freja / Blanche

150x100 cm

6 895,–

Størrelse og egenskaper:
Velg produkt:
Legg i handlekurv

Håndmalt av en av Malerifabrikkens kunstnere. Akrylmaling på kryssvevet lerret av høy kvalitet spent på en solid 4 cm tykk blindramme av gran. Kun maling med høyt pigmentinnhold blir brukt, slik at fargene holder lenge.

Detaljer
Mer info
Kataloger
Detaljer
Bredde150 cm
Dybde4 cm
Høyde100 cm
MaterialeLerret spent p? ramme av grantre
OverflateAkrylmaling
EgenskaperNoen motiver males på flere størrelser lerret.
DetaljerEkte maleri på lerret, dobbelt blindramme
Skriv utKlikk for utskrift
Mer info

Alle maleriene fra Malerifabrikken er originaler håndmalt av en av Malerifabrikkens kunstnere. Utført med akrylmaling på kryssvevet lerret av høy kvalitet spent på en solid 4 cm tykk blindramme av gran. Kun maling med høyt pigmentinnhold blir brukt, slik at fargene holder lenge. Kvaliteten reflekteres i samspillet mellom materialvalg, teknikk og kunstnerens ferdigheter og kjærlighet til kunst. De setter sine unike preg og uttrykk på hvert enkelt maleri. Detaljer i maleriene vil derfor naturlig nok variere noe.

Malerifabrikken er basert i Danmark og har eksistert siden 2000. De utvikler og produserer moderne kunst av høy kvalitet i samarbeid med egne kunstnere. Målet er å være trendsettende og tilby ekte malerier og kvalitetstrykk til rimelige priser, slik at flere kan få oppleve genuin kunstglede.

Malerifabrikken er basert i Danmark og har eksistert siden 2000. De utvikler og produserer moderne kunst av høy kvalitet i samarbeid med egne kunstnere. Målet er å være trendsettende og tilby ekte malerier og kvalitetstrykk til rimelige priser, slik at flere kan få oppleve genuin kunstglede.

Kataloger
  • Vedlikeholdsveiledning

Maleri-serien

 
Maleri Freja / Silver space

5 495,-

 
Maleri Freja White Vision

5 495,-

 
Maleri Gade Elephant Dreams

6 895,-Kundeklubb