Maleri Julie Golden Madonna 90x120 cm

MEDLEMSKAMPANJE

Maleri Julie Golden Madonna

4 495,–

Ikke medlem 4 995,–

90x120 cm
Håndmalt av en av Malerifabrikkens kunstnere. Akrylmaling på kryssvevet lerret av høy kvalitet spent på en solid 4 cm tykk blindramme av gran. Kun maling med høyt pigmentinnhold blir brukt, slik at fargene holder lenge.

Maleri Julie Golden Madonna

kr 4 495,-

Kjøp

Detaljer

Bredde Dybde Høyde Material Overflate
90 cm 4 cm 120 cm Lerret spent p? ramme av grantre Akrylmaling

Se flere detaljer

MaterialeLerret spent p? ramme av grantre
EgenskaperNoen motiver males på flere størrelser lerret.
Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerMA380-129-090120DB
 
Maleri Felix Awarded

3 395,-

 
Maleri Freja Blanche

5 995,-

 
Maleri Freja Still Life 1

2 195,-

 
Maleri Freja Still Life 2

1 995,-

 
Maleri Freja White Vision

4 495,-

 
Maleri Gade Elephant Dreams

5 995,-

Alle maleriene fra Malerifabrikken er originaler håndmalt av en av Malerifabrikkens kunstnere. Utført med akrylmaling på kryssvevet lerret av høy kvalitet spent på en solid 4 cm tykk blindramme av gran. Kun maling med høyt pigmentinnhold blir brukt, slik at fargene holder lenge. Kvaliteten reflekteres i samspillet mellom materialvalg, teknikk og kunstnerens ferdigheter og kjærlighet til kunst. De setter sine unike preg og uttrykk på hvert enkelt maleri. Detaljer i maleriene vil derfor naturlig nok variere noe.

Malerifabrikken er basert i Danmark og har eksistert siden 2000. De utvikler og produserer moderne kunst av høy kvalitet i samarbeid med egne kunstnere. Målet er å være trendsettende og tilby ekte malerier og kvalitetstrykk til rimelige priser, slik at flere kan få oppleve genuin kunstglede.

Malerifabrikken er basert i Danmark og har eksistert siden 2000. De utvikler og produserer moderne kunst av høy kvalitet i samarbeid med egne kunstnere. Målet er å være trendsettende og tilby ekte malerier og kvalitetstrykk til rimelige priser, slik at flere kan få oppleve genuin kunstglede.

Produktkataloger

Kundeklubb