Guardian Lærpleiesett Bycast

kr 495,–

495,–

Guardian Lærpleiesett Bycast

Lærpleiesett Bycast

Guardian Lærpleiesett Bycast

kr 495,-

Kjøp

Detaljer

Varenummer
GA5

Bycast-lær krever, som all annen lær, pleie og vedlikehold. Guardian Lærpleiesett til Bycast-lær inneholder:

• 250 ml Guardian lærrens
• 250 ml Guardian lærkrem
• 1 stk «Scratch Away»
• 2 stk påføringssvamper

Overflatebehandlet lær, som Bycast er, vil sannsynligvis ha et mer «patina»-utseende i form av riper. Ved riktig pleie vil smidighet opprettholdes, risikoen for riper minimeres, og hvis det skjer en ulykke, er det lettere å reparere.

Guardian Lærrens brukes til å rense anilin, semianilin og pigmentert lær. Etterfølgende bør det behandles med Guardian Lærkrem. Med regelmessig pleie reduseres risikoen for dehydrering, riper og falming betydelig. Guardian Lærrens er testet av Dansk Teknologisk Institutt og godkjent Inneklimamerket.

Guardian Lærkrem er for vedlikehold av anilin, semianilin og pigmentert lær og sikrer at dets naturlige egenskaper og utseende bevares. Med regelmessig pleie med Guardian Lærkrem reduseres risikoen for dehydrering, riper og falming betydelig. Guardian Lærkrem er testet av Dansk Teknologisk Institutt og godkjent Inneklimamerket.

Alle møbler krever pleie. Guardians produkter sikrer den rette pleie av møbler, slik at de kan bevare sine naturlige egenskaper og utseende i lang tid.

Store deler av Guardian-serien er godkjent Inneklimamerket.

Produktkataloger

Kundeklubb