Bestill på nett - handle lokalt

Handler du på nett hos oss er det din lokale Fagmøbler som tar seg av bestillingen din; for din del gir det trygghet siden bestillingen blir behandlet av fagpersoner som kan møbler! 

Din lokale butikk bistår gjerne med gode tips og annen hjelp både før og etter handelen er gjort. Husk at møbler trenger vedlikehold, vi gir deg råd slik at dine møbler holder seg fine så lenge som mulig. Vedlikehold er bra både for miljøet og lommeboka.

Helt hjem

De fleste butikkene tilbyr hjemlevering og mange låner ut gratis tilhenger. Kontakt din butikk for informasjon om priser på frakt.



Se varene i butikken

Å kjøpe møbler handler mye om å finne akkurat det produktet som passer inn i ditt hjem. Vi kan tilby et stort utvalg av modeller og valgmuligheter med tanke på stil, farger og praktiske løsninger. I butikken kan du se og føle på en mengde varer, i tillegg kan du se stoff- og treprøver slik at du kan være trygg på dine valg. Vi anbefaler deg selvsagt å besøke en av våre butikker for å få god hjelp av våre dyktige ansatte. Vi gjør oppmerksom på at våre butikker er varierende i størrelse og alle har derfor ikke alle markedsførte varer utstilt.

Leveringstid

Enkelte varer har leveringstid, butikken som håndterer din bestilling vil kunne gi deg tilbakemelding på når varen er forventet å være klar til levering. Sjekk gjerne med butikken på forhånd dersom kort leveringstid er viktig for deg.


Modulsofa

Ja, du kan til og med handle modulsofa på nett! Bruk vår 3D bygger på nettsiden og lag din drømmesofa akkurat slik du ønsker. Ta gjerne kontakt med din butikk dersom du ønsker tips og råd eller vil se utvalget av tekstil og hud.

Handle nå?

De fleste av våre butikker tilbyr netthandel, under ser du en oversikt.

Vi gjør oppmerksom på at lagerstatus på produkter kan være misvisende da det ofte finnes varianter med f.eks. annen type stoff, farge osv. Når du bestiller møbler via nettsiden vil butikken gi deg kjapp tilbakemelding på leveringstid dersom produktet ikke er lagerført. 

Fagmøbler tar koronaviruset (COVID-19) på alvor og gjør deg derfor oppmerksom på at det i i perioden fremover vil være noe begrenset utkjøring. Da det er din lokale butikk som håndterer din bestilling må eventuelle spørsmål om hjemmelevering rettes dit, og vi vil i samråd med deg gjøre vårt beste for å løse eventuelle utfordringer med leveringstid og hjemmelevering.


Butikker du kan handle på nett hos:

KartdataKartdata ©2015 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kartdata
Kartdata ©2015 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kartdata ©2015 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kart
Satellitt

Kundeklubb