Svane® IntelliGel Zala kontinentalseng 200x210
35%
Medlemstilbud

Svane® IntelliGel Zala kontinentalseng 200x210

Integrert overmadrass, stoff moment midnight, diamond ben sort H19 cm

Svane® IntelliGel Zala kontinentalseng gir deg de beste forutsetninger for omsluttende komfort. Den integrerte toppmadrassen med Softec skum i kombinasjon med IntelliGel, hviler på vår mykeste fjær-teknologi: ComfyZone med 7 komfortsoner.
Pris inkl. ben. Sengegavl kommer i tillegg.
 • Lengde210 cm
 • Bredde200 cm
 • Høyde67 cm

Relaterte produkt

Medlemspris

42.195

Ikke medlem 64.995

Tilgjengelig i 0 butikker

Hos Fagmøbler kjøper du alltid fra en butikk. Butikkene har forskjellige leveringsvalg, men alltid samme gode pris!

  Svane® IntelliGel Zala kontinentalseng

  Bilde
  Svane® Zala kontinentalseng

  Svane IntelliGel Deluxe Zala gir deg de beste forutsetninger for ypperlig søvnkvalitet. Sengen har vår unike IntelliGel Deluxe toppmadrass, der kontakten med IntelliGel gir en enestående trykkavlastning. Den integrerte toppmadrassen hviler på posefjærsystemet ComfyZone med 7 forskjellige soner, og ekstra myk skuldersone.

  Toppmadrassen er festet til hovedmadrassen og sengen har et elegant og ryddig uttrykk. Topplokket kan tas av og vaskes på 60 grader og festes på igjen med glidelås. Det er naturlig at behovet for fasthet i madrassen kan endre seg i ulike livsfaser. DuoSystem i fjærmadrassen gir trygghet til å tilpasse fasthetsgrad dersom behovet for komfort skulle endre seg over tid.

  Hva består sengen av?

  Bilde

  1. IntelliGel Deluxe toppmadass

  Integrert toppmadrass med den unike kombinasjonen av 6 cm IntelliGel og vårt myke og omsluttende skum: Softec. Det unike materialet IntelliGel sørger for at du alltid ligger ergonomisk riktig og får optimal søvnkvalitet. 

  2. ComfyZone posefjær

  18 cm herdede posefjær av høy kvalitet. ComfyZone har 7 ulike komfortsoner, som sørger for at de mest utsatte kroppsdelene får den avlastning de trenger.

  Tekstiler

  Alle møbelstoffene i Svane senger er sertifiserte i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som garanterer at stoffene ikke inneholder farlige kjemikalier.

  Svane IntelliGel Deluxe Zala kan leveres i følgende farger

  Bilde