Svane® IntelliGel Zelena kontinentalseng 180x200
Medlemspris

Svane® IntelliGel Zelena kontinentalseng 180x200

Integrert overmadrass, stoff moment beige, cone ben eik H14 cm

Svane® IntelliGel Zelena kontinentalseng gir deg de beste forutsetninger for god søvnkvalitet. Den integrerte toppmadrassen med Softec skum i kombinasjon med IntelliGel, hviler på to lag av PluraZone posefjær med 5 komfortsoner.
Pris inkl. ben. Sengegavl kommer i tillegg.
 • Lengde200 cm
 • Bredde180 cm
 • Høyde70 cm

Relaterte produkt

Medlemspris

49.995

Ikke medlem 83.395

Tilgjengelig i 0 butikker

Hos Fagmøbler kjøper du alltid fra en butikk. Butikkene har forskjellige leveringsvalg, men alltid samme gode pris!

  Svane® IntelliGel Zelena kontinentalseng

  Bilde
  Svane® Zelena kontinentalseng

  Svane IntelliGel Deluxe Zelena kontinentalseng gir deg de beste forutsetninger for ypperlig søvnkvalitet. Den integrerte Deluxe toppmadrassen med Softec skum, i kombinasjon med IntelliGel, hviler på to lag med PluraZone posefjær av høy kvalitet. PluraZone posefjær har 5 ulike komfortsoner, der skulder og hofte får avlastning og hvile.

  Toppmadrassen er festet til hovedmadrassen og sengen har et elegant og ryddig uttrykk. Topptrekket kan tas av og vaskes på 60 grader, og festes på igjen med glidelås. Det er naturlig at behovet for fasthet i madrassen kan endre seg i ulike livsfaser. FlexSystem med DuoSystem i begge lag av madrasser gir trygghet til å tilpasse fasthetsgrad dersom behovet for komfort skulle endre seg over tid. 

  Hva består sengen av?

  Bilde

  1. IntelliGel Deluxe toppmadass

  Integrert toppmadrass med den unike kombinasjonen av 6 cm IntelliGel og vårt myke og omsluttende skum: Softec. Det unike materialet IntelliGel sørger for at du alltid ligger ergonomisk riktig og får optimal søvnkvalitet. 

  2. PluraZone posefjær

  18 cm herdede posefjær av høy kvalitet. PluraZone har 5 ulike komfortsoner, som sørger for at de mest utsatte kroppsdelene får den avlastning de trenger.

  3. PluraZone posefjær

  18 cm herdede posefjær av høy kvalitet. PluraZone har 5 ulike komfortsoner, som sørger for at de mest utsatte kroppsdelene får den avlastning de trenger.

  Tekstiler

  Alle møbelstoffene i Svane senger er sertifiserte i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som garanterer at stoffene ikke inneholder farlige kjemikalier.

  Svane IntelliGel Deluxe Zienna kan leveres i følgende farger

  Bilde