Svane® IntelliGel Zienna kontinentalseng 180x210
Medlemspris

Svane® IntelliGel Zienna kontinentalseng 180x210

Integrert overmadrass, stoff Foss Dark Beige, diamond ben sort H19 cm

Svane® IntelliGel Zienna kontinentalseng gir deg de beste forutsetninger for ypperlig søvnkvalitet. Den integrerte toppmadrassen med Softec skum i kombinasjon med IntelliGel, hviler på to lag av vår mykeste fjær-teknologi: ComfyZone med 7 komfortsoner.
Pris inkl. ben. Sengegavl kommer i tillegg.
 • Lengde210 cm
 • Bredde180 cm
 • Høyde75 cm

Relaterte produkt

Medlemspris

69.595

Ikke medlem 115.995

Betal i butikk. Vi sender deg en SMS når varen er klar til henting.

Tilgjengelig i 0 butikker

Hos Fagmøbler kjøper du alltid fra en butikk. Butikkene har forskjellige leveringsvalg, men alltid samme gode pris!

  Svane® IntelliGel Zienna kontinentalseng

  Bilde
  Svane® Zienna kontinentalseng

  Svane IntelliGel Deluxe Zienna lar deg flyte inn i søvnen i nær kontakt med vår unike IntelliGel Deluxe toppmadrass. Kontakten med IntelliGel gir en enestående trykkavlastning. Den integrerte toppmadrassen hviler på posefjærsystemet ComfyZone med 7 forskjellige soner, og ekstra myk skuldersone.

  Toppmadrassen er festet til hovedmadrassen og sengen har et elegant og ryddig uttrykk. Topplokket kan tas av og vaskes på 60 grader og festes på igjen med glidelås. Det er naturlig at behovet for fasthet i madrassen kan endre seg i ulike livsfaser. FlexSystem med DuoSystem i begge lag av madrasser gir trygghet til å tilpasse fasthetsgrad dersom behovet for komfort skulle endre seg over tid.

  Hva består sengen av?

  Bilde

  1. IntelliGel Deluxe toppmadass

  Integrert toppmadrass med den unike kombinasjonen av 6 cm IntelliGel og vårt myke og omsluttende skum: Softec. Det unike materialet IntelliGel sørger for at du alltid ligger ergonomisk riktig og får optimal søvnkvalitet. 

  2. ComfyZone posefjær

  18 cm herdede posefjær av høy kvalitet. ComfyZone har 7 ulike komfortsoner, som sørger for at de mest utsatte kroppsdelene får den avlastning de trenger.

  3. ComfyZone posefjær

  18 cm herdede posefjær av høy kvalitet. ComfyZone har 7 ulike komfortsoner, som sørger for at de mest utsatte kroppsdelene får den avlastning de trenger.

  Tekstiler

  Alle møbelstoffene i Svane senger er sertifiserte i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som garanterer at stoffene ikke inneholder farlige kjemikalier.

  Svane IntelliGel Deluxe Zienna kan leveres i følgende farger

  Bilde