Svane® IntelliGel Zelena Regulerbar seng 180x200
25%
Medlemstilbud

Svane® IntelliGel Zelena Regulerbar seng 180x200

Integrert overmadrass, stoff moment Arctic Green, Cone Leg Oak 14cm

Svane® IntelliGel Zelena regulerbar seng gir deg utmerket søvnkvalitet. Den integrerte toppmadrassen med IntelliGel, hviler på PluraZone posefjær med 5 komfortsoner. Sengen har en kraftig, stillegående regulerbar bunn.
Pris inkl. ben. Sengegavl kommer i tillegg.
 • Lengde200 cm
 • Bredde180 cm
 • Høyde52 cm

Relaterte produkt

Medlemspris

80.195

Ikke medlem 106.995

Tilgjengelig i 0 butikker

Hos Fagmøbler kjøper du alltid fra en butikk. Butikkene har forskjellige leveringsvalg, men alltid samme gode pris!

  Svane® IntelliGel Zelena regulerbar seng

  Bilde
  Svane® Zelena regulerbar seng

  Den nyskapende Svane® Zelena regulerbar seng er en drøm av en seng. Omsluttet av mykhet balansert med trykkavlastende støtte gir vi deg de beste forutsetninger for utmerket søvn. Den integrerte Deluxe toppmadrassen med Softec skum og IntelliGel tilpasser seg din kropp og sikrer ergonomisk nytelse og komfort.

  Toppmadrassen er festet til hovedmadrassen og sengen har et elegant og ryddig uttrykk. Topptrekket kan tas av og vaskes på 60 grader, og festes på igjen med glidelås. En regulerbar kvalitetsseng gjør det enkelt å justere liggestillingen i sengen. Sengen har en stillegående, kraftig motor, der man trinnløst justerer hode- og fotende hver for seg eller samtidig, for å finne den perfekte stillingen for deg. Sengen har et praktisk lys under som kan settes på hvis du trenger det om natten.

  Hva består sengen av?

  Bilde

  1. IntelliGel Deluxe toppmadass

  Integrert toppmadrass med den unike kombinasjonen av 6 cm IntelliGel og vårt myke og omsluttende skum: Softec. Det unike materialet IntelliGel sørger for at du alltid ligger ergonomisk riktig og får optimal søvnkvalitet. 

  2. PluraZone posefjær

  18 cm herdede posefjær av høy kvalitet. PluraZone har 5 ulike komfortsoner, som sørger for at de mest utsatte kroppsdelene får den avlastning de trenger.

  Tekstiler

  Alle møbelstoffene i Svane senger er sertifiserte i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som garanterer at stoffene ikke inneholder farlige kjemikalier.

  Svane Zelena regulerbar seng kan leveres i følgende farger

  Bilde