Svane® IntelliGel Zienna Regulerbar seng 200x210
25%
Medlemstilbud

Svane® IntelliGel Zienna Regulerbar seng 200x210

Integrert overmadrass, stoff Foss Dusty Green, diamond leg black 19cm

Svane® IntelliGel Zienna regulerbar seng gir deg ypperlig søvnkvalitet. Den integrerte toppmadrassen med IntelliGel, hviler på vår mykeste fjær-teknologi: ComfyZone med 7 komfortsoner. Sengen har en kraftig, stillegående regulerbar bunn.
Pris inkl. ben. Sengegavl kommer i tillegg.
 • Lengde210 cm
 • Bredde200 cm
 • Høyde60 cm

Relaterte produkt

Medlemspris

96.695

Ikke medlem 128.995

Tilgjengelig i 0 butikker

Hos Fagmøbler kjøper du alltid fra en butikk. Butikkene har forskjellige leveringsvalg, men alltid samme gode pris!

  Svane® IntelliGel Zienna regulerbar seng

  Bilde
  Svane® Zienna regulerbar seng

  Den nyskapende Svane® Zienna regulerbar seng gir deg den ultimate følelsen av eksklusiv luksus. Omsluttet av mykhet balansert med trykkavlastende støtte gir vi deg de beste forutsetninger for utmerket søvn. Den integrerte Deluxe toppmadrassen med Softec skum og IntelliGel tilpasser seg din kropp og sikrer ergonomisk nytelse og komfort.

  Toppmadrassen er festet til hovedmadrassen og sengen har et elegant og ryddig uttrykk. Topptrekket kan tas av og vaskes på 60 grader, og festes på igjen med glidelås. En regulerbar kvalitetsseng gjør det enkelt å justere liggestillingen i sengen. Sengen har en stillegående, kraftig motor, der man trinnløst justerer hode- og fotende hver for seg eller samtidig, for å finne den perfekte stillingen for deg. Sengen har et praktisk lys under som kan settes på hvis du trenger det om natten. Med sengen følger en fotgavl, som gir sengen et moderne og elegant utseende, og som passer stilmessig med alle våre Svane gavler. 

  Hva består sengen av?

  Bilde

  1. IntelliGel Deluxe toppmadass

  Integrert toppmadrass med den unike kombinasjonen av 6 cm IntelliGel og vårt myke og omsluttende skum: Softec. Det unike materialet IntelliGel sørger for at du alltid ligger ergonomisk riktig og får optimal søvnkvalitet. 

  2. ComfyZone posefjær

  18 cm herdede posefjær av høy kvalitet. ComfyZone har 7 ulike komfortsoner, som sørger for at de mest utsatte kroppsdelene får den avlastning de trenger.

  Tekstiler

  Alle møbelstoffene i Svane senger er sertifiserte i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som garanterer at stoffene ikke inneholder farlige kjemikalier.

  Svane Zienna regulerbar seng kan leveres i følgende farger

  Bilde