Svane® Eden

 Svane® Eden kont 150x200
 

16 495,–

 
LES MER
 
Lukk

Svane® Eden kontinental

16 495,–

Høyde:70 cm
Bredde:150 cm
Lengde:200 cm
Farge:Crevin Light grey

Mange varianter tilgjengelig

 Svane® Eden kont 150x200
 

16 495,–

 
LES MER
 
Lukk

Svane® Eden kont 150x200

16 495,–

Bredde:150 cm
Lengde:200 cm
Farge:Crevin Graphite

Mange varianter tilgjengelig

Mer om serien: Svane® Eden

En kontinentalseng med god komfort og stor valgfrihet.

Svane® Eden kontinental

har PluraSone® Plus sørger for optimal støtte og komfort for hele kroppen. DuoSystem® gjør at du får to mykhetsgrader i én og samme madrass.

Bygg din egen kontinentalseng med FlexSystem.DuoSystem®

Med DuoSystem® får du to mykhetsgrader i samme madrass, og du får muligheten til å endre mykhetsgrad etter kjøp.

I enkelte perioder av livet har vi behov for mer støtte enn i andre perioder. Synes du madrassen er for myk eller fast, snur du bare madrassen. Dette reduserer faren for feilkjøp, og gjør også at et par ikke trenger å ligge på samme mykhetsgrad i en dobbeltseng.


PluraSone® Plus

har en ekstra myk skuldersone slik at skulderen synker ned når man ligger på siden. Fjæringen i hoftesonen er litt fastere og gir god støtte, uten at man synker så dypt ned i madrassen. Sonen under midje og lår er enda litt fastere.


FlexSystem

Svane® Eden og Svane® Sky kontinentalseng leveres med FlexSystem. Dette systemet, i kombinasjon med DuoSystem, gjør at du får med deg tre mykhetsgrader hjem. Dermed trenger du ikke å bestemme deg for mykhetsgrad i butikken.

Kanskje er ikke du og partneren din helt enige om hvilken mykhetsgrad som er best heller? Da kan dere velge den mykhetsgraden som passer perfekt for hver enkelt. Og om dere ombestemmer dere, så er det aldri for sent å snu eller flytte om på madrassene.

Et felles yttertrekk gjør at madrassen også fjærer bedre – samtidig som den samler mindre støv.

Alle innermadrassene leveres med like trekk. Madrassene med Ekopocket-fjærer er illustrert i blått for enklere å vise valgmulighetene.