ODEL sengeløsninger


God søvn

- overskudd til å skape de gode opplevelsene

 
Hvordan du sover, påvirker livet ditt på mange måter. Om natten senkes kroppstemperatur, blodtrykk og puls. Mens du hviler, styrkes kroppens immunforsvar. God søvn gir deg mer overskudd og gjør deg bedre rustet til å takle stress og utfordringer. 

Vårt mål er ganske enkelt - å legge til rette for den beste søvn, slik at du kan fokusere på det som er viktig for deg i hverdagen. 

Når vi har utviklet ODEL sengeløsninger, har kvalitet og liggekomfort vært vårt hovedfokus, men også design har fått spille en stor rolle. Sengene har moderne utforming, lekre tekstiler og tilbehør som gir deg muligheten til å sette ditt eget preg på soverommet.Kvalitetsmadrasser i alle prisklasser!


Uansett hvilken seng du trenger, så har vi en løsning som passer for deg! Kanskje vår mest eksklusive kontinentalseng til foreldrerommet, en tøff rammeseng til studentens hybel, spesialtilpasset madrass til hytta, eller hva med regulerbar seng - en ny favoritt blant folk i alle aldre.

ODEL sengeløsninger får du kun hos Fagmøbler. I butikken hjelper vi deg å velge.Våre fjærsystemer

Bonell
Disse fjærene brukes i enklere senger og som underkjerne til dobbeltfjærende senger. Ofte brukes det i kombinasjon med ytterligere ett bonellsystem eller med finere pocketsystem ovenpå.

Pocket
Pocketfjærsystemet er oppygget av fjærer som er sydd inn i hver sin slitesterke tøypose. Hver fjær beveger seg separat slik at madrassen former seg etter kroppen og gir støtte der det behøves.

Sone pocket
Sonesystemet gir kroppen meget god avlastning og ypperlig komfort. Fjærer med ulik spenning er fordelt i soner ettersom hvilken del av kroppen som skal avlastes.

Chess pocket
Chess er et trykkavlastende nivåpocketsystem hvor annenhver fjær er høyere enn de andre. Dette gir en fantastisk overflatemykhet. Det progressive fjærsystemet sørger for meget god trykkavlasting og gir korsryggen god støtte, samtidig som skuldre og hofter kommer godt ned i sengen.Stoppingmaterialer

Polyeter skum 23 kg
Også kalt skumplast. Mye brukt som stopping i madrasser. Har gode dempende egenskaper.

Polyeter skum 30/35 kg
Sammenlignet med 23 kg skum, har denne bedre holdbarhet, bedre pusteegenskaper og bedre trykkavlastende egenskaper.

Hypersoft perforert skum
Skummet er gjennomhullet og gir meget gode pusteegenskaper.

Softex
Nyutviklet skumvariant med topp komfort. Et følsomt stoppingsmateriale som gir en myk, men samtidig stabil liggekomfort. Softex har god varighet og meget gode pusteegenskaper.Miljøsertifisering

Det er viktig for oss at høy kvalitet ikke går på bekostning av miljøet. Vår produksjon skjer i henhold til sertifisering ISO 9001 og ISO 140001. 

Våre tekstiler er testet og godkjent i henhold til Øko-Tex Standard 100, hvilket innebærer at de kan merkes med Trygg Tekstil.


Garantier

Alle ODEL sengeløsninger leveres med 15 års garanti. Garantien omfatter ramme og trådbrudd som er forårsaket av produksjonsfeil. På regulerbare senger er det 5 års garanti på motor og 2 år på fjernkontroll.Skap ditt eget uttrykk


Få et helhetlig og lekkert soverom med valg av tekstiler og tilbehør! ODEL byr på et stort og tidsriktig utvalg.

Tekstiler
Våre tekstiler er nøye utvalgt med tanke på slitestyrke, kvalitet og utseende. Stoffet er en viktig del av sengens karakter og er med på å sette et personlig preg på ditt soverom. Seriene Foss, Bre, Varde og Tind har også valgmuligheter på farge.


Ben, sokler & bøyler
Til ODEL leveres et stort utvalg av benløsninger. Skap et moderne eller klassisk uttrykk som passer til deg og ditt soverom! For komplett utvalg, spør oss i butikken.Gavler
Sengegavl løfter både komfort og utseende på sengen! ODEL har seks vakre gavler i ulike stiler:

Gavl glatt leveres til Vik, Eng, Foss, Bre og Varde
Gavl rutet leveres til Foss, Bre og Varde
Gavl med knapper leveres til Foss, Bre og Varde
Gavl med nagler leveres til Foss, Bre, Varde og Tind
Gavl med dype knapper leveres til Tind
Gavl ørelapp leveres til Tind


Gavlputer
Leveres til Vik, Eng, Foss, Bre og Varde.

Leselys til gavl
Praktisk leselys som enkelt monteres på alle våre gavler. Led-lys. Leveres i sort eller stål, sett á 2 stk.

Sengebenk
Benk med oppbevaring er både praktisk og pent på soverommet. ODEL sengebenk har et moderne uttrykk som står i stil med sengene. Leveres til Foss, Bre, Varde og Tind.

Multilomme
Oppbevaringslomme til fjernkontroll, telefon, magasin etc. Leveres til Foss, Bre, Varde og Tind.

Oppbevaringsdel
Som alternativ til ben leveres en praktisk og plassbesparende oppbevaringsløsning til Foss og Bre. Den er et godt valg til mindre soverom og vil gi verdifull lagringssplass på hytta eller barnerommet. Leveres i lys grå, mørk grå og mørk blå i størrelsene 80 x 200, 90 x 200, 160 x 200 og 180 x 200 cm.

Overmadrasser
ODEL har et bredt utvalg av overmadrass som bidrar til å øke liggekomforten. For regulerbare kontinentalsenger kan man velge overmadrass med splitt.


Kundeklubb