Aannø® 3000 stol

kr 2 995,–

Aannø® 3000 stol modell 3706 m/armlen, hvitoljet eik, stoff Lido Trend 100 lagoon

2 995,–

Aannø® 3000 stol

modell 3706 m/armlen, hvitoljet eik, stoff Lido Trend 100 lagoon

Aannø® 3000 stol 3706, hvitoljet eik, Lido 100 lagoon

kr 2 995,-

Kjøp

Detaljer

Bredde Dybde Høyde
50 cm 57 cm 91 cm

Se flere detaljer

Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerAA05031022


Stoler for lange måltiderÅ lage spisestoler med høy komfort er en viktig kunst. Før trakk folk over i salongen når de hadde spist, nå blir man sittende ved  spisebordet hele kvelden. Kom innom en butikk å prøvesitt, så kjenner du hva vi mener.


Flere valg mellom farger på treverk og stoff!Serien har 4 ulike stoler og en spisesofa, velg mellom hvitoljet eik, lakkert eik og natur matt lakkert eik. I tillegg er det et stort utvalg av stoff og farger. Kom innom en butikk å se prøver på stoff for å få din spisestuestol akkurat slik du ønsker deg.AANNØ® 3000 SERIEN


Innholdsrik klassisk spisestueserie med mange muligheter for individuell utformelse.

Velger du møbler fra Aannø velger du møbler som er bygget på årelange tradisjoner fra Sunnmøre så langt tilbake som fra 1945. Møblene er solide og de overlever daglig bruk og skiftende trender. Skikkelige møbler er en god investering. Alle møblene er ferdigmontert.

Møblér spise-plassen og TV-kroken i samme stil!Mange hjem har åpen kjøkkenløsning inn til stuen og da er det hyggelig å ha muligheten til å møblere rommene i samme serie og stil. Aannø® har TV-benker, skjenker, vitrineskap, sofabord, spisebord, spisestoler og spisesofa i sortimetet.


Velg mellom tre ulike farger!


Hvitoljet eik, lakkert eik og natur matt lakkert eik.  Møblene leveres ferdig behandlet også vår hvitoljede som er av en type hardvoks-olje som ikke tørker ut eller fordamper under lagring. Det er bare å pakke ut og ta i bruk. Les vedlikeholdsinformasjonen som skal ligge ved møbelet for å bevare møbelet vakkert i mange år.


Få plass til alle!


Aannø® 3000 serien har tre ulike design på spisebord. Alle har mulighet for utvidelse. I tillegg til tre ulike valg  på treverket er det mange farger på stoff å velge mellom. Kom innom en butikk å se fargerprøver.


Bygg ditt eget skap

Hvis du ikke finner akkurat din løsning blant våre standardoppsett kan du sette sammen din egen variant med å kombinere skrog, dører, skuffer og hyller slik du vil ha det.


AANNØ® 3000 leveres i to standardversjoner


Produktkataloger

Kundeklubb