Herregård hjørneskap Prisgruppe 3

Herregård hjørneskap

21 650,–

Prisgruppe 3

Praktisk hjørneskap med dør og skuff i underdel. Overdel med glasshyller og LED-lys. Dempehengsler i dører.

Herregård hjørneskap

kr 21 650,-

Kjøp
 • Herregård hjørneskap Prisgruppe 3

  21 650,–

 • Herregård hjørneskap Prisgruppe 1

  18 000,–

 • Herregård hjørneskap Prisgruppe 2

  18 550,–

 • Herregård hjørneskap Prisgruppe 4

  23 150,–

Detaljer

Bredde Dybde Høyde
89 cm 64 cm 195 cm

Se flere detaljer

Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerKN3383
 
Herregård TV-bord lite

11 600,-

 
Herregård TV-bord stort

13 200,-

 
Herregård spisestol

3 750,-

 
Herregård framskap 2-dørs

23 050,-

 
Herregård framskap 3-dørs

26 900,-

 
Herregård framskap 4-dørs

32 100,-

 
Herregård vitrineskap 1-dørs

12 950,-

 
Herregård vitrineskap 2-dørs

14 700,-

Herregård

Herregård er en serie møbler for stue og spisestue. Alle skapene leveres montert. Kan leveres med tett sokkel som spesial. Spisestol, kistebord og tv-bord leveres også montert.


Kvande & Nordvik

Kvande & Nordvik startet møbelproduksjon på Kvanne i Surnadal kommune på Nordmøre i 1968. Familiebedriften har fokusert på norsk kvalitet med norske miljøvennlige råvarer i alle år. Møblene er designet i tråd med norske tradisjoner, laget for å vare i generasjoner.

Alle møblene leveres i mange overflatebehandlinger og farger (maling og beis):

Prisgruppe 1: Lutet, natur og ubehandlet.

Prisgruppe 2: Lakkert, Syret/lakkert, Syret/oljet, Cafébrun, Tømmerbrun, Gårdsgrå, Cognac og Provence.

Prisgruppe 3: Naustgrå, Sort, Sort antikk, Sort Provence antikk, Blå (standard med rød dekor), Grønn (standard med rød dekor), Rød (standard med grønn dekor) og Husmannsrød. Aldringsmalt som standard.

Prisgruppe 4: Duggblå, Kalkgrå, Mohair, Sand, Lys Toscana, Egghvit og Klassisk hvit. Ikke aldringsmalt som standard.

Det er også mulig å bestille spesialfarger etter fargekode (NCS) fra malingsprodusentene sine fargekart.

Lutet: En kjemisk prosess som gir en grålig farge og hindrer at treet gulner. Luten trenger inn i treverket og vil til en viss grad tette porene i treet. Dette gjør lutet tre lettere å vedlikeholde enn ubehandlede flater. Lutet tre etterbehandles med grønnsåpe, som også benyttes ved renhold. Vanskelige flekker og riper kan fjernes ved å pusse med fint sandpapir.

Lakkert: Treet er påført to lag med lakk som beskytter overflaten. Lakkerte flater er lette å holde rene fordi lakken legger seg som en beskyttende hinne utenpå treet. Til renhold er en fuktig klut nok.

Syrebeis og lakk: Overflaten påføres syrebeis og 2 strøk lakk. Syrebeis gir treet en gylden farge og fremhever treets struktur. Avslutning med lakk gir treet en beskyttende hinne. Til renhold er en fuktig klut nok.

Syrebeis og olje: Overflaten påføres syrebeis med olje på toppen, noe som gir en mattere overflate enn lakk. For at treet skal holde seg gyldent anbefaler vi etterbehandling med olje. Til renhold er en fuktig klut nok. Olje gir ingen beskyttende hinne.

Aldringsmaling: Malingen påføres i flere omganger, og det pusses ned mellom strøkene. Dette gir møblene et røft særpreg, som blir mer markant jo mer møblene brukes. Prosessen avsluttes med to lag lakk som gir treet en beskyttende hinne. Med hvit maling kan kvister og struktur i treet være mer fremtredende og synes gjennom malingen mer enn i andre farger. Til renhold er en fuktig klut nok.

Produktkataloger

Kundeklubb