Planlegg hele rommet!

Hva er en modul?
Fagmøbler har byggesystemer i flere kategorier. Disse består av moduler som du selv kan forme til et møbel som passer perfekt til deg og ditt hjem. Velg mellom ulike stiler, farger, tekstiler, treverk og detaljer. For best å kunne vise alle mulighetene som finnes, har vi utviklet noen gode hjelpemidler: modulbygger, romplanlegger og en Ipad-app!

 

 

Modulbygger

Her kan du forme din sofa, reol, spisestue eller garderobeløsning. Hvert enkelt møbel kan bygges opp fra grunnen av, eller du kan velge et ferdig oppsett, som du så kan tilpasse. Prøv deg frem med forskjellige løsninger! Underveis kan du se resultatet i 3D, sjekke mål og veiledende pris. Husk at vi har mange flere modeller i vårt sortiment enn vi har mulighet til å vise i modulbyggeren, så ta gjerne også en tur innom hovedkategoriene på nettsiden for flere valgmuligheter.

For å bygge i modulbyggeren eller i romplanleggeren må du bruke en desktop eller en iPad.
 

 

 

 

Romplanlegger

Planlegg møblering av hjemmet ditt slik det er i dag - eller slik du ønsker det skal bli! Form ett eller flere rom ved å definere vegger, vindu og dører. Velg type gulv, farger på vegger og andre detaljer, og se hjemmet ditt vokse frem i 3D. Nå er du klar til å møblere! Sett inn ferdige oppsett eller form dine egne og tilpass etter ønske. Du kan også sette inn planter, lamper eller annet interiør som er med på å visualisere drømmehjemmet ditt.

For å bygge i modulbyggeren eller i romplanleggeren må du bruke en desktop eller en iPad.


 

 

IPad app

Ta bilde av rommet ditt hjemme, bygg møbelet i appen og se det plassert i rommet! Her kan du virkelig leke deg! Bytt farger og detaljer til møbelet er akkurat som du vil.

 

 

 

 

Kundeklubb