Silas tv-benk Sort eik

BLACK WEEK

Silas tv-benk

Sort eik

Stilsikker, trendy serie i børstet tre, som gir en røff overflate med litt struktur.  Serien inneholder spisebord, skrivebord, konsollbord, tv-bord og skap i samme lekre finish. Passer i de fleste rom. 

5 995,–

Ikke medlem 10 995,–

Silas tv-benk

kr 5 995,-

Kjøp

Detaljer

Bredde Dybde Høyde Material Farge
180 cm 44 cm 61 cm Tre Sort

Se flere detaljer

MaterialeTre
LeveresUmontert
Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerDN373651-BN
 
Silas konsollbord

5 195,-

 
Silas skrivebord

5 295,-

 
Silas skap

8 795,-

 
Silas skap

8 795,-

Moderne Silas

Silas er en serie stilsikre, trendy møbler i børstet tre, som gir en røff overflate med litt struktur. Serien inneholder spisebord, konsollbord, tv-bord og skap i samme lekre sorte finish. Silas passer like godt i stue, spisestue, soverom og entré!

Ved å oppbevare serviset nærmere spiseplassen, gjør borddekkingen raskt og effektivt i en hektisk hverdag! Skapdører uten glass skaper et rent og ryddig uttrykk. 

Silas skap passer også som oppbevaring i entreèn eller på soverommet.

Silas TV-benk. De høye metallbena gir serien karakter, samtidig som det letter rengjøringen. Har du robotstøvsuger kommer den enkelt til!

Hverdagen er hektisk og det gjelder å nyte de små øyeblikkene, ha barnas leker og bøker lett tilgjengelig og smett inn en liten lesestund eller en økt med spill. Silas skap har romslige hyller med god plass til oppbevaring. Hold orden med kurver til tegnesaker og smånips.

Produktkataloger

Kundeklubb