Informasjon fra FagmøblerDenne siden blir oppdatert fortløpende. Sist oppdatert 21. januar 2022.  

Alle våre butiker er åpne. Velkommen innom!

Finn din nærmeste butikk her.

Vi minner om at våre kunder kan benytte seg av vår Klikk & Hent-funskjon via våre nettsider (hvis tilgjengelig). Alle Klikk & Hent-varer utleveres direkte fra vårt lager - etter avtale. Vi følger selvfølgelig alle smittevernsforskrifter og råd fra FHI ved utlevering.   

Vi i Fagmøbler tar koronaviruset (COVID-19) på alvor, og ønsker å bidra til minst mulig spredning. Vi har derfor lagt til rette for at ditt besøk i en av våre butikker skal være så trygt som mulig.  Følgende tiltak gjøres i butikkene for å minske farene for smitte. 
Alle Fagmøbler-butikkene har blitt nøye informert om gjeldende fakta og anbefalinger fra Helsemyndighetene, for å minske spredningene av koronaviruset (COVID-19). Det betyr at;  

Slik bidrar du til å forebygge smitte ved besøk i en av våre butikker. 
Gode hostevaner og god håndhygiene kan være med på å redusere smitte ved alle luftveisinfeksjoner. På helsenorge.no kan du lese mer om koronaviruset og hvordan du kan bidra til å forebygge smitte. Følgende råd er anbefalt; 


Endrede åpningstider i perioden. 
Det vil kunne oppstå endrede åpningstider i enkelte av våre butikker i perioder. Under Min Butikk kan du sjekke åpningstidene for den butikken du ønsker å besøke. Vi anbefaler alle våre besøkende til å sjekke åpningstidene før de reiser.  

Nettbutikken er alltid åpen.   
Skulle du ikke ønske å besøke en av våre butikker kan du alltids besøke vår nettbutikk. Denne finner du her på våre nettsider. Vi gjør oppmerksom på at vi i perioden fremover kun vil tilby kontaktfri levering av varer, eller Klikk & Hent. Det betyr at vi ikke bærer bestilte varer inn i hjemmet, men levere varen til døren eller port og sender deg en SMS når varen er klar for innhenting. Da det er din lokale butikk som håndterer din bestilling må eventuelle spørsmål om kontaktfri hjemmelevering rettes dit. Du finner åpningstider og kontaktinformasjon til din nærmeste butikk under Min Butikk.  
 
Bestilling per telefon eller e-post 
For de som måtte ønske det vil det, i perioden fremover, også være mulig å bestille varer per telefon eller e-post. Du kan sjekke åpningstidene og kontaktinformasjon for din lokale butikk under Min butikk her på våre nettsider. 

Leveransetid 
Vi gjør oppmerksom på at det kan være utfordringer i forhold til leveranse av enkelte varer som følge av Koronaviruset (COVID-19). Vi følger situasjonen løpende og oppdaterer dersom vi ser dette vil være et vedvarende problem. Skulle du oppleve at din vare ikke kommer frem som forventet, bes du ta kontakt med din lokale butikk og vi vil hjelpe deg så godt vi kan.   Kundeklubb