-21%

Silas skrivebord

Sort ask

Medlem: 5 295,–

Ikke medlem 6 695,–
Størrelse og egenskaper:
Velg produkt:
Legg i handlekurv

Stilsikker, trendy serie i børstet tre, som gir en røff overflate med litt struktur.  Serien inneholder spisebord, skrivebord, konsollbord, tv-bord og skap i samme lekre finish. Passer i de fleste rom. 

Detaljer
Mer info
Kataloger
Detaljer
Bredde140 cm
Dybde44 cm
Høyde75 cm
MaterialeTre
Fargesort natt
LeveresUmontert
Skriv utKlikk for utskrift
Mer info

Moderne Silas

Silas er en serie stilsikre, trendy møbler i børstet tre, som gir en røff overflate med litt struktur. Serien inneholder spisebord, konsollbord, tv-bord og skap i samme lekre sorte finish. Silas passer like godt i stue, spisestue, soverom og entré!

Ved å oppbevare serviset nærmere spiseplassen, gjør borddekkingen raskt og effektivt i en hektisk hverdag! Skapdører uten glass skaper et rent og ryddig uttrykk. 

Silas skap passer også som oppbevaring i entreèn eller på soverommet.

Silas TV-benk. De høye metallbena gir serien karakter, samtidig som det letter rengjøringen. Har du robotstøvsuger kommer den enkelt til!

Hverdagen er hektisk og det gjelder å nyte de små øyeblikkene, ha barnas leker og bøker lett tilgjengelig og smett inn en liten lesestund eller en økt med spill. Silas skap har romslige hyller med god plass til oppbevaring. Hold orden med kurver til tegnesaker og smånips.

Kataloger
  • Vedlikeholdsveiledning

Silas-serien

 
Silas konsollbord

5 195,-

 
Silas tv-benk

8 795,-

 
Silas skap

8 795,-

 
Silas skap

8 795,-Kundeklubb