Om Fagmøbler

Fagmøbler - Din landsdekkende møbelkjede med fokus på kvalitet, service og fagkunnskap.

Fagmøbler er en landsdekkende møbelkjede med 63 varehus spredt over hele Norge. Som en stor aktør i møbelbransjen har vi en kontinuerlig satsing på utvikling av produktsortimentet vårt, med nye og moderne kvalitetsmøbler tilpasset norske hjem.

Historien

Historien til Fagmøbler går tilbake til 1996, da 14 møbelhandlere gikk sammen for å samarbeide om markedsføring og innkjøp. Siden den gang har vi vokst til å bli en av de største møbelkjedene i landet, med hele 63 varehus og fortsatt økende vekst.

Kjedekontor

Fagmøblers kjedekontor ligger på Sandane i Vestland fylke og på Klepp stasjon nær Stavanger. Vi tar samfunnsansvar og er opptatt av å utvikle oss i retning av en mer miljøvennlig og ansvarlig bransje. Som medlem av Grønt punkt deltar vi i retursystemet for emballasje.

Kundeservice hos Fagmøbler med Aina Sollie

Våre butikker

Kjeden har nå butikker over hele landet, fra den nordligste byen Vadsø til den sørlige byen Lyngdal. Dette har gjort Fagmøbler til en landsdekkende kjede med en sterk tilstedeværelse i norske hjem. Med en økende mengde kunder og et stadig voksende utvalg av produkter, er Fagmøbler posisjonert til å være en av de ledende møbelkjedene i Norge i mange år fremover.


Våre kunnskapsrike medarbeidere står klare til å hjelpe deg som kunde i våre varehus. Vi setter fagkunnskap og kundeservice høyt, og har et bredt sortiment av møbler til alle typer norske hjem. Våre butikkeiere har ofte flere generasjoner med erfaring innen møbelbransjen, noe som gjenspeiler seg i vår førsteklasses service og fagkunnskap.

Vi ønsker alle velkommen til en av våre butikker, hvor du vil oppleve høy kvalitet, miljøbevissthet og ekspertise innen møbler.