Om Fagmøbler

Fagmøbler - Din landsdekkende møbelkjede med fokus på kvalitet, service og fagkunnskap.

Fagmøbler er en landsdekkende møbelkjede med 61 varehus spredt over hele Norge. Som en stor aktør i møbelbransjen har vi en kontinuerlig satsing på utvikling av produktsortimentet vårt, med nye og moderne kvalitetsmøbler tilpasset norske hjem.

Historien

Historien til Fagmøbler går tilbake til 1996, da 14 møbelhandlere gikk sammen for å samarbeide om markedsføring og innkjøp. Siden den gang har vi vokst til å bli en av de største møbelkjedene i landet, med hele 61 varehus og fortsatt økende vekst.

Kjedekontor

Fagmøblers kjedekontor ligger på Sandane i Vestland fylke og på Klepp stasjon nær Stavanger. Vi tar samfunnsansvar og er opptatt av å utvikle oss i retning av en mer miljøvennlig og ansvarlig bransje. Som medlem av Grønt punkt deltar vi i retursystemet for emballasje.

Kundeservice hos Fagmøbler

Våre butikker

Kjeden har butikker over hele landet, fra den nordligste byen Vadsø til den sørlige byen Lyngdal. Dette har gjort Fagmøbler til en landsdekkende kjede med en sterk tilstedeværelse i norske hjem. Med en økende mengde kunder og et stadig voksende utvalg av produkter, er Fagmøbler posisjonert til å være en av de ledende møbelkjedene i Norge i mange år fremover.


Våre kunnskapsrike medarbeidere står klare til å hjelpe deg som kunde i våre varehus. Vi setter fagkunnskap og kundeservice høyt, og har et bredt sortiment av møbler til alle typer norske hjem. Våre butikkeiere har ofte flere generasjoner med erfaring innen møbelbransjen, noe som gjenspeiler seg i vår førsteklasses service og fagkunnskap.

Ansatte hos Fagmøbler

Våre merkevarer

Vi er stolte over å ha utviklet våre helt egne konsept innenfor soverom, stue og spisestue kategorien. Vår eksklusive sengeserie, Odel®, er skapt med fokus på både kvalitet og komfort, slik at du kan nyte en god natts søvn i stil. I tillegg tilbyr vi Nobel, en omfattende kolleksjon av møbler designet for spisestuen og stuen. Hver enkelt del av Nobel-kolleksjonen er nøye utvalgt for å skape et tidløst og vakkert hjem, med materialer som tekstiler, treverk, tepper og interiørelementer som bidrar til å skape en harmonisk helhet.

Vi ønsker alle velkommen til en av våre butikker, hvor du vil oppleve høy kvalitet, service og ekspertise innen møbler.