Stavern pergola 300x400 sort H230 cm

Stavern pergola 300x400

sort H230 cm

Forleng de gode øyeblikkene utendørs! Stavern pergola gir deg sval skygge når solen varmer som mest, og ly for været når en uventet regnbyge kommer snikende. Lamellene på taket kan lett justeres for å slippe inn ønsket mengde sollys eller lukkes helt igjen om du vil. Bygg på med én eller flere vegger for å redusere vind eller innsyn.

Taket blir vanntett i lukket posisjon. Vannet ledes i spor og ut av dreneringshull i bunn av stolpene.

28 995,–

Ikke medlem 36 295,–

Ankomst i butikk kan variere. Kontakt din lokale Fagmøbler for å reservere.

Stavern pergola 300x400

kr 28 995,-

Kjøp

Detaljer

Bredde Dybde Høyde Material
300 cm 400 cm 230 cm Pulverlakkert sort aluminium

Se flere detaljer

MaterialePulverlakkert sort aluminium
Vekt182.50 kg
VedlikeholdPergolaen kan stå ute året gjennom, men lamellene bør stå i åpen posisjon på vinteren slik at snø ikke legger seg på taket. Ved frost bør man ikke vri på lamellene. Manuelle og elektriske vegger kan også stå ute året rundt, men bør være opprullet.
DetaljerLamellene i taket kan justeres fra lukket til 90 grader. 
Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerFO200060
 
Stavern pergola

23 995,-

 
Stavern pergola

23 995,-

 
Stavern pergola

28 995,-

 
Stavern vegg

6 995,-

 
Stavern vegg

6 995,-

 
Stavern vegg

7 995,-

 
Stavern vegg

7 995,-

Med Stavern Pergola i solid aluminium kan du forlenge de gode øyeblikkene utendørs! Den gir deg sval skygge når solen varmer som mest, og ly for været når en uventet regnbyge kommer snikende. Stavern pergola leveres i to farger og to størrelser. Velg pulverlakkert hvit (RAL 9003) eller sort (RAL 7021) pergola i 3x3 eller 3x4 meter.

Taket på Stavern Pergola kan lett justeres fra lukket til 90 grader, som gir deg muligheten til å slippe inn så mye lys du selv ønsker.
Se mer her.
?
Taket blir vanntett i lukket posisjon. Vannet ledes i spor og ut av dreneringshull i bunnen av stolpene.

Nyt uterommet i allslags vær! Bygg på med én eller flere vegger som kan heves/senkes for å redusere vind eller innsyn. Du kan velge manuell justering eller elektrisk med fjernkontroll. Se mer her

Stavern er en moderne og stilren variant av den tradisjonelle paviljongen. Den består av en solid aluminiumramme som kan festes til gulvet. Når Pergolaen ikke er i bruk eller står oppmontert utenfor sommersesong så skal lameller og eventuelt vegger stå i åpen posisjon. Dette for å unngå skader fra sterk vind, uvær og snøfall vinterstid.
 
Skruer og festemateriell er laget av rustfritt stål. Bevegelige deler bør sprayes med egnet smøremiddel et par ganger i året.

Se monteringsanvisning her.

Produktkataloger

Kundeklubb