Gjør hytten klar for høsten

Høsten har allerede begynt å male landskapet i vakre nyanser av rødt, gult og oransje, og det er på tide å gjøre hytten klar for den koselige årstiden som kommer. Det er ingenting som slår følelsen av å reise til en varm og innbydende hytte mens regnet trommer på vinduet og løvet faller utenfor. Hos Fagmøbler er vi her for å hjelpe deg med å gjøre din hytte høstklar med våre beste tips og møbler som vil gjøre høsten enda mer fantastisk.

Gjør hytten din klar for høsten med våre tips og møbler

test

1. Myke tepper og pledd

Hytten din bør være et sted hvor du kan slappe av og føle deg velkommen. Legg til puter, pledd og myke tepper for å skape en koselig atmosfære. Velg tekstiler med mønstre som minner om høstens natur, som blader, trær eller dyreprint, for å legge til litt ekstra sjarm. Disse tekstilene ikke bare varmer opp rommet visuelt, men gir også en behagelig følelse av høst.

Vinterhytte Fagmøbler. Praia 3-seter sofa

2. Skap en koselig krok

Sett opp en koselig lesekrok ved vinduet eller peisen. Plasser en komfortabel stol eller en lenestol sammen med en sidebord for å plassere te eller kaffe på. Legg til en bokhylle med dine favorittbøker og legg til en gulvlampe for godt leselys.

Conform master spisestol fra Fagmøbler
Nobel spisestol og spisebord med U-ben 220x100 cm matt sort. Fagmøbler

3. Mørke og naturlige toner

Høsten og vinteren inviterer til dype, mørke farger. Vurder å male en vegg i en varm, mettet nyanse som sjokoladebrun eller skoggrønn for å gi rommet et koselig preg. Naturlige materialer som tre og stein kan også brukes for å gi hytten en rustikk følelse.

Nobel fra Fagmøbler på hytte

4. Lag en koselig peisstue

Ingenting sier høst som en knitrende peis. Hvis hytten din allerede har en, er det på tide å gi den litt oppmerksomhet. Rens pipen, legg til nye vedkubber og oppdater peishyllen med sesongens dekorasjoner.

test

5. Oppdater belysningen

Høsten bringer kortere dager og mørkere kvelder, så riktig belysning er avgjørende. Bytt ut lyspærer med varmere nyanser for å skape en lunere atmosfære. Legg til noen vakre gulvlamper eller bordlamper for å gi hytten din en myk og avslappende belysning. Utnytt naturlig lys til det fulle ved å velge lette og delikate gardiner som slipper inn mest mulig dagslys. Bruk også speil strategisk for å reflektere lyset og åpne opp rommet.

Square skjenk fra Fagmøbler

6. Dekorer med høstens elementer

Innfør høstens farger og elementer i hyttedekorasjonen din. Legg til noen dekorative puter med mønster eller tepper i natur farger som gir en følelse av årstiden. Du kan også henge opp høstlige kranser eller malerier som gir deg en varm følelse av høst.