Glossy julestake 4 lys borddekorasjon, sort

BLACK WEEK

Glossy julestake 4 lys

borddekorasjon, sort

Prisgunstig, stilfull lysestake i sort med en dekorativ ring. 4 lys som skaper koselig atmosfære i vinduet eller på sidebordet.

595,–

Ikke medlem 665,–

Glossy julestake 4 lys

kr 595,-

Detaljer

Bredde Høyde
32 cm 35 cm

Se flere detaljer

Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerEA644-68
 
Alaska krans 38 cm

245,-

 
Brodie julestjerne 60 cm

235,-

 
Calgary krans 70 cm

850,-

 
Clipp julestjerne 60 cm

335,-

 
Ice julestjerne 70 cm

425,-

 
Ozen julestjerne 100 cm m/oppheng

625,-

 
Ozen julestjerne 70 cm m/oppheng

490,-

 
Sensy julestjerne 100 cm m/oppheng

595,-

 
Sensy julestjerne 54 cm m/oppheng

355,-

 
Sensy julestjerne 70 cm m/oppheng

405,-

 
Snowfrost Tree 95cm 36 lys

425,-

 
Tripp julestake 77 cm 7 lys

985,-

Før var det viktigs å belyse et rom og hvilken lampe som hang midt i taket i rommet var kanskje ikke så nøye gjennomtenkt men funket til sitt formål å gi lys til rommet. Nå ser vi en økende etterspørsel og trend der vi bruker lys og lyskilder mer som en del av interiøret og innredningen.  En lampe skal ikke bare være praktisk men spille en del av et helhetlig hjem. Vi opplever flere interiørbevisste kunder etterspør lamper i en type stil og gjerne da også et type materiale de har sett for seg.

Her i norden er belysning ekstra viktig. Vinterperioden kan være mørk og oppleves til tider veldig lang. Om vi tar for oss et oppholdsrom er det flere aspekter enn må tenke på. Grunnbelysning er oftest belysning fra taket men i tillegg ønskes det gjerne bedre lys der enn skal jobbe, eller lese. Er der mørke kroker og vindu er det hyggelig med stemningsbelysning. Ofte oppnås best resultat med en god miks av naturlig lys, effektlys, direkte lys og stemningslys.

Synlige dekorpærer
Lamper med dekorpærer har lenge vært en hit og mye tyder på at det fortsatt vil være en populær trend i lang tid fremover. 

Voksende trend
Lamper i glass spås som den mest voksende trenden fremover.

Klart glass, men nå også mer mønster, sotede, farger og hvit matt slik som den hvite Mantuanlle-serien er en av nyhetene denne sesongen.

Bruk av tre
Bruk av naturmaterialer er mer brukt også i lyssettingen. Hornwood  -serien er et eksempel der det myke treet gir behagelig kontrast til den røffe skjermeni metall og de sorte detaljene.

Leselys
Det finnes mange måter å skape det perfekte leselyset i ditt hjem på. Det beste er å utnytte dagslyset og sitte i nærheten av et vindu, men her i norden er ikke det tilstrekkelig alene. Mange liker å trekke seg tilbake i godstolen på kvelden og da er det også viktig med en god leselampe.

Lampe over spisebordet

Vi mennesker liker å oppholde oss i trivelige omgivelser. Og pendellamper er mye brukt over spisebord og sofabord. Slike taklamper blir blant annet brukt mye på resturanger for å skape en egen sone rundt bordet slik at du skal oppleve at du sitter mer privat og for å lage en koselig atmosfære rundt bordet. Den samme effekten får du hjemme, pendellampen hjelper å definere soner og opplevelsen av en lunere "hule".

Stemningslys

Den hyggligste lyssettingen av dem alle er stemningslys. Om det er en lampe eller en lyslykt bidrar det til å skape en hyggelig atmosfære i alle rom.

Klikk her for alle lampene

Produktkataloger

Kundeklubb