Guardian Lærpleiesett

kr 395,–

395,–

Guardian Lærpleiesett

Lærpleiesett

Guardian Lærpleiesett

kr 395,-

Kjøp

Detaljer

Varenummer
GA4

Guardian Lærpleiesett inneholder alt som trengs for vedlikehold av anilin, semianilin og pigmentert lær:

• 250 ml Guardian Lærrens
• 250 ml Guardian Lærkrem
• 2 stk påføringssvamper

Produktene i lærpleiesettet bidrar til å bevare lærets naturlige egenskaper og utseende. Ved regelmessig pleie med Guardian Lærrens og Gurdian Lærkrem reduseres risikoen for dehydrering, riper og falming betydelig. Produktene i Guardian Lærpleiesett er testet av Dansk Teknologisk Institutt og godkjent Inneklimamerket.

Guardian Lærrens brukes til å rense anilin, semianilin og pigmentert lær. Etterfølgende bør det behandles med Guardian Lærkrem. Med regelmessig pleie reduseres risikoen for dehydrering, riper og falming betydelig. Guardian Lærrens er testet av Dansk Teknologisk Institutt og godkjent Inneklimamerket.

Guardian Lærkrem er for vedlikehold av anilin, semianilin og pigmentert lær og sikrer at dets naturlige egenskaper og utseende bevares. Med regelmessig pleie med Guardian Lærkrem reduseres risikoen for dehydrering, riper og falming betydelig. Guardian Lærkrem er testet av Dansk Teknologisk Institutt og godkjent Inneklimamerket.

Alle møbler krever pleie. Guardians produkter sikrer den rette pleie av møbler, slik at de kan bevare sine naturlige egenskaper og utseende i lang tid.

Store deler av Guardian-serien er godkjent Inneklimamerket.

Produktkataloger

Kundeklubb