-21%

Dennis sengeskuff

Betonggrå

Medlem: 2 195,–

Ikke medlem 2 795,–
Størrelse og egenskaper:
Velg produkt:
Legg i handlekurv

Dennis er en tøff serie med en røff overflatestruktur. Fargene er tidløse noe som gjør det enkelt å tilpasse barnerommet uansett alder.

Detaljer
Mer info
Kataloger
Detaljer
Bredde91 cm
Lengde198 cm
Høyde21 cm
MaterialeFuru
FargeBetonggrå
LeveresFlatpakket
Skriv utKlikk for utskrift
Mer info


Velg farger og innred rommet slik at det vil passe barnet over flere år, ved å bruke gode basisfarger på møblene så vil møblene varer over tid. Det blir enklere å kombinere det med forskjellige veggfarger og med interiør som puter og sengetøy. Dennis er en tøff serie med en røff overflatestruktur, fargene er tidløse noe som gjør det enkelt å tilpasse barnerommet uansett alder.

Alltid beredt til overnatting!La rommet være et sted barnet kan ha med seg venner hjem. Med Dennis-sengeskuff kan du alltid ha en ekstra seng klar! Lettvindt, praktisk og lettere å si ja til overnatting!

Rikelig med oppbevaring!


For å gi rom for kreativ lek er det viktig å frigjøre mesteparten av gulvplassen til aktivitet! Få unødvendige ting vekk fra gulvet og plasser klær og leker på en fast plass. Dennis serien har skap, kommode, nattbord, skivebord og praktisk hylle som kan festes på vegg over sengen, skrivebordet eller hvor du måtte ønske. Serien har også en praktisk kiste med plass til f.eks. myyye leker! Legg merke til at kisten ikke er tett men har "luftehull" ( I tilfelle noen skulle gjemme seg der) Det er også demping i lokket for å verne om små barnefingre.

Materialer

Møblene er produsert av furu som er børstet og malt. Det gir en overflate med grov finish og et røft/rustikk uttrykk. Leveres flatpakket.

Kataloger
  • Vedlikeholdsveiledning

Dennis-serien

 
Dennis skrivebord

4 795,-

 
Dennis skrivebord

4 795,-

 
Dennis 3-dørs garderobeskap

9 195,-

 
Dennis 3-dørs garderobeskap

9 195,-

 
Dennis garderobeskap

7 195,-

 
Dennis garderobeskap

7 195,-

 
Dennis seng 90

3 355,-

 
Dennis seng 90

3 355,-

 
Dennis sengebrisk

5 995,-

 
Dennis sengeskuff

2 195,-

 
Dennis sengeskuff

2 195,-

 
Dennis kiste

2 155,-

 
Dennis kiste

2 155,-

 
Dennis nattbord

1 675,-

 
Dennis nattbord

1 675,-Kundeklubb