Editions by Skovby spisebord 121

kr 24 595,–

Editions by Skovby spisebord 121 naturoljet heltre eik, inkl. 2 innleggsplater

24 595,–

Editions by Skovby spisebord 121

naturoljet heltre eik, inkl. 2 innleggsplater
Editions by Skovby spisebord 121 kan enkelt forlenges med de 2 medfølgende illeggsplatene. Bordet har synkront-uttrekk og illeggplatene kan oppbevares når de ikke er I bruk. Bordet fås I natur - eller hvitoljet eik.
2 illeggsplater I finér følger med.

Editions by Skovby spisebord 121 naturoljet eik inkl 2 innle

kr 24 595,-

Kjøp

Detaljer

Bredde Lengde Høyde Material Overflate
100 cm 200 cm 73 cm Heltre eik Naturoljet

Se flere detaljer

MaterialeHeltre eik
LeveresDelvis montert
Vekt141.00 kg
Volum0.614 kubikk
VedlikeholdOljes før produktet tas I bruk, deretter 3-4 ganger I året. Skovbys olje forhandles hos Fagmøbler
EgenskaperUttrekkbart spisebord med oppevaring av illeggsplater. Understellet som er plassert midt under bordet gir godt utnyttelse av plassen rundt bordet. Kan fås I naturoljet eller hvitoljet eik.Mål 100 x200 - 300cm h:73cm
Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerSYSM121EMO

Editions by Skovby er skapt ut fra en visjon om å utvikle møbler som forener funksjonalitet og klassisk design. Møbler skal brukes, og de skal passe til ditt hjem og din hverdag. Derfor legger Skovby større vekt på design og funksjon enn noe annet. Med Editions by Skovby får du klassisk dansk design med høy bruksmessig kvalitet og komfort.

Møbelserien kommer av mer enn 80 års erfaring med møbelproduksjon og godt håndverk. På overflaten er formspråket enkelt og elegant, men går du tettere på vil du oppdage at hvert design representerer en satsing på møbler som holder mål - i estetikk så vel som kvalitet.

Materialer og valg

  • Alle bord er i heltre eik.
  • Alle skap er i eikefinér og leveres ferdig montert. Skuffene har demping.
  • Alle modellene leveres i hvitoljet og naturoljet.
  • Stolene kan trekkes i flere ulike stoff og hud.

 

Funksjonalitet som gir masser av plass

Spisebordene fra Editions by Skovby leveres med to innleggsplater i finér inkludert i prisen, og du kan enkelt forvandle spiseplassen fra hverdag til fest.

Bord 121 med sokkel har synkronuttrekk, slik at én person med et enkelt grep kan utvide bordet i begge retninger. Med sine to innleggsplater kan bordet utvides fra 200 til 302 cm og gi plass til 12 personer. Her vist i naturoljet eik sammen med Editions stol 48 med ben i sort stål og stoff Remix 163. Stolen kan stables.

Bord 122 leveres med to innleggsplater og kan enkelt utvides fra 190 til 290 cm. Bena flytter seg slik at bordplaten alltid har god støtte. Det er også plass til ytterligere to innleggsplater (ekstrautstyr), så bordet kan bli hele 390 cm og gi plass til 14 personer. Her i hvitoljet eik med Editions stol 67 trukket i stoff Clara 184.

Produktkataloger

Kundeklubb