Bone skjenk ribbedører smoked. Skuffer med pushåpning.

Nyhet

Bone skjenk

ribbedører smoked. Skuffer med pushåpning.

En tidløs serie med med særpreg og karakter. Fiskebensmønster i eik, understell i sortbeiset eik, spiler og snedige detaljer gjør denne serien ekstra spennende!

19 995,–

Bone skjenk

kr 19 995,-

Kjøp

Detaljer

Lengde Dybde Høyde Plassbehov Material Farge Overflate
180 cm 45 cm 85 cm 180x45 cm eik smoked olje, ben sort beiset, lakkert smoked olje, ben sort beiset med lakk

Se flere detaljer

Materialeeik
Skriv utKlikk for utskrift
VarenummerCU2575-2581
 
Bone sofabord

3 995,-

 
Bone sofabord

8 995,-

 
Bone spisebord 240 cm

19 995,-

 
Bone highboard

19 995,-

 
Bone highboard

19 995,-

 
Bone highboard

19 995,-

 
Bone highboard

19 995,-

 
Bone skjenk

19 995,-

 
Bone skjenk

19 995,-

 
Bone skjenk

19 995,-

 
Bone vitrine

19 995,-

 
Bone vitrine

19 995,-

 
Bone vitrine

19 995,-

 
Bone vitrine

19 995,-

Bone - spennende rustikk


Bone bringer varme og stemning inn i hjemmet!

Bone er en innholdsrik spisestueserie produsert i vill, rustikk eik. Møblene er nordisk inspirert med en stilsikker, tidløs design.


Serien består av bord og skap utført delvis i massiv eik og delvis i eikefinér. Mæblene leveres i to ulike fargevarianter - oljet smoked og naturoljet. Du kan også velge mellom spiler og fiskebensmønster på skapmøblene. Skuffene har pushåpning, og skaphyller kan utstyres med lys (selges separat). Understell er i sortbeiset eik.


Bone i oljet smoked og naturoljet. Spiler og fiskebensmønster er med på å gi skapene sin egenart.


Møblene er utført delvis i massiv eik og delvis i finér. Tre er et levende naturmateriale, og det forekommer derfor variasjoner i kvister og spill i treverket. Det fins ikke to tremøbler som er helt identiske, og det er også med på å danne særpreget til denne serien.

Massivt tre endrer seg i takt med luftfuktighet og temperatur. Det vil derfor utvide seg i sommerhalvåret, så det kan for eksempel forekomme at bordplater buer svakt. Om vinteren trekker treet seg sammen igjen. Struktur og farge vil også endre seg med tiden, og de største endringene vil skje mens møbelet er nytt. 


Nydelig struktur og fargespill i treverket.


Rengjør Bone med godt oppvridd klut. Bruk eventuelt trerens på vanskelige flekker. Hvis treet reiser seg, kan man slipe det forsiktig ned med fint sandpapir i treets åreretning. Ikke bruk stålull! Unngå å sette varme og fuktige ting på treverk - det kan gi skjolder. Plassering nær varmekilder kan også føre til at treet «slår seg» mer enn naturlig. 

Til eik anbefaler vi også regelmessig bruk av edeltreolje. Om du har kjøpt Bone i smoked og ønsker å friske opp den mørke fargen, kan du også anvende sortpigmentert olje. Spør oss i butikken om vedlikeholdsprodukter som egner seg.

Vi ønsker og håper at du får glede av Bone i mange år fremover!

Produktkataloger

Kundeklubb